GÜNDEM

Bafra Şehitler İçin Yürüdü

 
 5250
Bafra Şehitler İçin Yürüdü - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından Bölücü terör örgütünce güvenlik kuvvetlerine düzenlenen alçakça saldırılar sonucu şehit olan gençler için "ËœŞehitlerimize Saygı Yürüyüşü` düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından Bölücü terör örgütünce güvenlik kuvvetlerine düzenlenen alçakça saldırılar sonucu şehit olan gençler için "ËœŞehitlerimize Saygı Yürüyüşü` düzenlendi.

Bafra Askerlik Şubesi önünde toplanan kalabalık ,``Ne Mutlu Türküm Diyene, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez,  Kahrolsun PKK, Kahrolsun HDP`` sloganları eşliğinde Bafra Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtının önüne geldiler. Burada tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği genel sekreteri Hakan Keser    yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Analar ağlamasın, demokratik açılım, kürt açılımı, milli birlik kardeşlik projesi, çözüm süreci söylem ve safsataları adı altında aslında çözülme yıkım ve ihanet projesi olan süreçte bugün geldiğimiz nokta ortadadır.

Sadece 45 gün içerisinde vermiş olduğumuz şehit sayısı 60 a yakındır.türk milletinin birliği, bütünlüğü, bayrağı ve vatanı için şehit olan yiğitlerimize yüce allah`tan rahmet, kederli ailelerimize sabırlar ve baş sağlığı, yaralı olan kahramanlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Şehit aileleri ve gaziler olarak vatanımızın bekası uğruna canlarımız ve uzuvlarımızla bedellerin en büyüğünü ödemiş olan bizlerin,  feryatlarımıza kulaklarını tıkayarak vatanımızın bütünlüğüne devletimizin üniter yapısına kasteden dış güçlerin,taşeronu olan bölücü terör örgütünü ve bebek katilini muhatap alan,bitme noktasına gelmiş hain örgüte hayat veren, bebek katiline itibar kazandıran,barış elçisi ilan eden siyasi iktidar ve lideri bugünün cumhurbaşkanı yaşadığımız tüm bu olumsuzlukların sorumlusudur.

Verilen tavizlerin sonunda terör örgütü tarihinde olmadığı kadar güçlenmiş bölgenin tek hâkimi olmuş devlet içinde devlet konumuna gelmiştir. Taşlar bağlanmış köpekler serbest bırakılmış, bölge insanı terör örgütünün kucağına itilmiş,terör örgütü siyasallaştırılmış bugün seksen sözde vekil ile Türkiye büyük millet meclisindedir.Terör örgütünün siyasi temsilcisi sözde vekil hainler , her gün devletimize meydan okumakta, değerlerimize küfretmekte,terör örgütünü övmekte, teröriste güvenlik güçlerimizi hedef göstermekte, teröristlerce şehit edilen vatan evlatlarımızın azmettiriciliğini yapmaktadırlar. Anayasamızda bu suçları işleyen siyasi partilerin ve mensuplarının partisinin kapatılıp vekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılarak yüce yargıya sevk edilmesi hükmü apaçık ortadayken gereğini yapmayıp, kurulacak hükümete ellerinde ve üzerinde şehitlerimizin kanı bulunan teröristlerin ortak olarak alınacaklarının haberini esefle ve ibretle izliyoruz.

Buradan sözde çözüm dedikleri sürecin mimarı cumhurbaşkanına ve siyasi iktidara sesleniyoruz.Bu süreçle ülkemiz bölünmenin eşiğine gelmiştir.Sadece analar değil bütün vatan ağlamaktadır.Sadece dağda değil şehir merkezlerinde, pazar yerlerinde, evlerinde evlatlarımız güpegündüz eşlerinin çocuklarının yanında hain suikastlar ile şehit edilmektedir.Her gün şehit haberleri ile yüreklerimiz dağlanmaktadır. Şehitlerimiz kabirlerinde azap içinde gazilerimiz her gün kan ağlamaktadır. Otuz yıldan bu yana omuzunda şehit tabutu taşıyan aziz türk milletinin artık sabrı tükenmiş, ülkemiz bölünme ve iç savaşın eşiğine gelmiştir.Eğer bunca şehidimizin, gazimizin vebalini, ailelerinin ahını daha fazla almak istemiyorsanız. Hatanızdan bir an önce dönün, ihanet sürecini derhal bitirin. İdam cezasını derhal geri getirin.Başta bebek katili bölücü başı olmak üzere evlatlarımızı şehit eden katilleri asın.Sözde vekil sıfatları ile terör örgütüne sahip çıkan. Teröristlere silah cephane taşıyan,devletimize her gün meydan okuyan kandilden inme teröristlerin sığındıkları dokunulmazlık zırhlarını derhal kaldırın ve adalete teslim edin.

Kim olursa olsun, hangi siyasi parti olursa olsun,tarih askerine polisine kurşun sıkan bebek katilleriyle işbirliği yapıp hükümet ortağı olanları hain olarak yazacak ve yüce türk milletinin evlatları asla affetmeyecektir.Hangi adla olursa olsun kurulacak hükümette eli kanlı teröristlere asla görev vermeyin. Bebek katilleri ile sakın ortak olmayın. Artık yeter.Vatan evlatlarımızın her gün üçer beşer şehit edilmesine tahammülümüz kalmadı.

Sıkı yönetim, olağan üstü hal uygulaması ne gerekiyorsa çıkarın milletimizi bu terör lanetinden kurtarın.Bu işi bitirin. Güvenlik kuvvetlerimize gerekli yetkileri geri verin.Her gün şehit haberleri ile ölüp dirilmektense vatanımız için bizlerde ölmeye hazırız. Sözlerime burada son verirken.vatanımızın bekası uğruna canlarını feda etmiş olan aziz şehitlerimize Allah`tan rahmet, kederli ailelerimize ve yüce milletimize sabırlar                                                     yaralı olan kahraman gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan bafralılara, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine ve değerli basınımızın temsilcilerine şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına sizlere şükranlarımızı sunarım.

Keser`in elinden mikrofonu alan Emekli Türkçe öğretmeni Osman Yazıcı birlik ve beraberlik konuşması yaptı.

Yürüyüşe Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetimi , Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşad Gezer, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma , Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Şehit ve Gazi Aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Şehitler İçin Yürüdü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0