GÜNDEM

Bafra Şehit Aileleri Ve Yardımlaşma Derneğinden 48.mevlit

 
 512
Bafra Şehit AileleriVe Yardımlaşma Derneğinden 48.mevlit - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 48.tertiplenen program 31.01.2015 cumartesi günü gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 48.tertiplenen program 31.01.2015 cumartesi günü gerçekleştirildi.

Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun, Çarşı cami imamı Mehmet Zengin  Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi vaizleri  Ahmet Güvenler ve Şaban Uzal  tarafından Kur`an  mevlit ve ilahiler okundu,şehitlik ve gazilikle ilgili sohbetin ardından dualar edildi. Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin,  Emniyet müdürü Mustafa YİĞİT, 75 Yıl Huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz,  Ülkü Ocakları başkanı Hakan Eroğlu , Şehit aileleri ve gazilerin katıldığı ve manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı. Yapılan duanın ardından Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin  konuşma yaptı. Başkan Şahin yaptığı konuşmada şehitlik ve gaziliğin önemine vurgu yaparak Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği`nin faaliyet ve etkinliklerini takdirle ve gururla izlediğini belirterek Derneğin başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Derneğe olan desteğinin her zaman ki gibi devam edeceğini belirterek konuşmasını tamamladı.

 Program yapılan ikramla sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Şehit Aileleri Ve Yardımlaşma Derneğinden 48.mevlit içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0