GÜNDEM

Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 50. Mevlit Programı

 
 137
Bafra Şehit Aileleri Ve GazilerDayanışma Derneğinden 50. Mevlit Programı - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 50. gerçekleştirilen program yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 50. gerçekleştirilen program yapıldı.

28.06.1996 tarihinde vatani görevini yaptığı Kıbrıs`ta şehit olan Topçu Er. Ferhat Kaçar, Mart ayı içinde şehit olan P. Onb. Ünal Ocak, P. Onb. Kadir Kara, P. Onb. Coşkun Kapancı, toprağı vatan yapmak, vatanımızın bekasını devam ettirmek uğruna seve seve canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında, duygusal anlar yaşandı.

Tahirağa Mescidi İmamı Necattin Boyun, Fazlı Şişik Cami görevlisi Mehmet Zengin, Kur`an-ı Kerim ve İlahiler okudular. İlçe Müftüsü İsmail Çiçek tarafından yapılan sohbetin ardından dualar edildi.

İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Emniyet müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Jan. Kom. Yrd. J. Üstğm. Volkan Yıldırım, 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Şehit aileleri ve gazilerin katıldığı program yapılan ikramlarla sona erdi.

Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 50. Mevlit Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0