GÜNDEM

Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin Güven Tazeledi

 
 142
Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler DayanışmaDerneği Başkanı Mümine Ersin Güven Tazeledi - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin güven tazeledi
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin güven tazeledi

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği 3. Olağan Genel Kurulu 9 Nisan Cumartesi günü dernek binasında yapıldı.

Derneğe kayıtlı 118 üyeden 86 üyenin katıldığı toplantının gündem maddelerine geçilmeden Tahirağa Mescidi İmamı Necattin Boyun (Bülbül hoca) şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş gazilerimiz için Kur`an-ı Kerim okudu ve duasını yaptı.

Yönetim kurulu başkanı Mümine Ersin`in açılış konuşmasının ardından genel kurula verilen yazılı önergenin oybirliğiyle kabul edilmesiyle Gazi Hakan Uncu Divan Başkanlığına, Gazi Şadi Serbest başkan vekilliğine, Şehit çocuğu Fahrettin Akkaya katip üyeliğe seçildiler.

Divanın teşekkülünün ardından gündem maddelerine geçildi. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimiz için saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşımız hep birlikte okundu.

Yönetim kurulu faaliyet raporunun, denetim kurulu raporunun okunup ibrasının, tahmini bütçenin görüşülüp kabul edilmesinin ardından yeni yönetim, denetim, disiplin kurullarının seçimine geçildi.

Tek listeyle yapılan seçimde Mümine Ersin`in başkanlığında yeni yönetim, denetim, disiplin kurulu listesinde isimleri bulunan üyeler toplantıya katılan 86 üyenin tamamının oyuyla dernek organlarına seçildiler.

Seçimin ardından dernek başkanı Mümine Ersin toplantıya katılan üyelere teşekkür konuşmasının ardından 10. 05. 2010 tarihinde kurulan derneğin kurucu ve Yönetim Kurulu üyesi olarak bugüne kadar görev yapan Meryem Tokur`a hizmetlerinden dolayı derneğin plaketini takdim etti.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Mümine Ersin, Sebahattin Koçak, Hakan Keser, Halil Topal, Ferda Bayrak

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin Güven Tazeledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0