GÜNDEM

Bafra Pazarcılar Odası Başkanlığına Kadın Aday

 
 234
Bafra Pazarcılar Odası Başkanlığına Kadın Aday - Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra pazar yerleri esnaf odası 17 Mayıs Pazar günü başkanını seçiyor.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra pazar yerleri esnaf odası 17 Mayıs Pazar günü başkanını seçiyor.

Toplam 159 üyenin olduğu odada 3 adayın yarışacak. Ferda Biçer bir kadın adayı olarak ön plana çıkıyor.

Samsun un Bafra ilçesi pazar yerleri esnaflar odası Seçimlerinde Bafra da ilk yaşanacak.

17 Mayıs pazar günü Bafra belediyesi kültür merkezinde yapılacak olan Pazar Yerleri Esnaflar Odası başkanlık seçimi yapılacak. 4.sü yapılacak olan dernek başkanlık seçiminde 3 aday yarışacak. Bu adaylardan en çok ön plana çıkan kadın başkan adayı Ferda Biçer oldu.1975 Bafra doğumlu olan Ferda Biçer evli ve 2 çocuk annesi.

Adaylığı hakkında bir açıklama yapan Biçer,``Ben Pazar esnaflığına 6 yaşında pazarda arkadaş gruplarımızla poşet satarak başladım. Yaklaşık 22 yıldır eşim ve erkek çocuğumla Bafra kapalı pazar yerinde yaş meyve kuru sebze tezgahçılığı yapıyoruz. Pazar yerinde Esnaf olmak, ticaret yapmak güzel ama bilinçli ve planlı yapmak yaşamak insana her zaman başarı getirir. Bizlerde bu kritere uyarak başarılı bir pazarcı ailesi olduk. Bir bayan pazar esnafı olarak her zaman disiplinli çalışmayı ve vatandaşa en güzel hizmet vermeyi çok seviyorum. Benimde Çocukken tabi ki hayallerim vardı, ama kader bizi onurlu bir pazar esnafı yaptı. Bundan da şikayetçi değilim şükür olsun.

Bir kadın olarak Bafra Pazar Yerleri Esnafları Odası başkanlığı için Aday oldum. Çünkü pazar yerimizin ve esnaf arkadaşlarımızın sıkıntısı çok. Bu sıkıntıları çok iyi bildiğim için korkmadan cesurca aday oldum. Eğer Bafra pazar yerleri esnaflar odası başkanlığına seçilirsem ilk olarak her yer temiz ve hijyenik bir ortam oluşturacağız. Vatandaş ferah, temiz ve hijyenik bir ortamda alış verişini yapacak. Pazar yerimiz haftada en az bir kere yıkanacak, Elektrik aksamı baştan yenilenecek ve kayıt dışı haksız rekabet ortamı kalkacak. Bafra Belediyesiyle işbirliği yaparak eksiklerimizin hepsini gidereceğiz. Sorunun cevabını Pazar Esnaf arkadaşım alacak. Esnaf işte hizmet işte başkan diyecek. Ben onların içinden gelen bir bacılarıyım, önce benim gibi Pazar Esnaflığı yapan bayan arkadaşlarım ve diğer üye arkadaşlarımın desteğini istiyorum. Ben herkesin başkanı olacağım. Hak eden kazansın. Bu da Bafra`daki Oda seçimlerinde ilk defa bir bayan adayının başkanlık aday olmasıdır. Şu ana kadar çalışmalar güzel gidiyor, güzel tepkiler alıyorum bu da inşallah seçimlere yansır. Son olarak ta şimdiden seçime girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum, son kazanan inşallah Pazar Esnafı ile vatandaş olur.``dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Pazarcılar Odası Başkanlığına Kadın Aday içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0