EĞİTİM

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Kermes Açtı

 
 131
Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Kermes Açtı - Samsun`un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu aile birliği tarafından okulda eğitim gören öğrencilere destek amacı ile bir kermes düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu aile birliği tarafından okulda eğitim gören öğrencilere destek amacı ile bir kermes düzenlendi.

Hacınabi mahallesi Ekmekçi sokak`ta açılan kermeste bir konuşma yapan Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu müdürü Mustafa Yiğit,``Velilerimizin hepsi bu yılki kermesimizi başta rahmetli öğrenci velimizi merhum Menderes abimiz ve bizim için düzenlemek istediklerini söylediler.  Bu duygulu ve anlamlı kermese katılmanız bizleri ayrıca gururlandırmıştır.  Bu kermesi hazırlayan ilk başta okul aile birliğine ve velilerimize teşekkür ediyor, göstermiş oldukları emek ve çabalardan dolayı hepsini yürekten alkışlıyorum. Kermesimize katkıda bulunanlara da ayrıca şükranlarımızı sunuyorum. Bende bu kermese bir katkı yapmak istiyor ve almış olduğum ek ders parasını kermesimize bağışlıyorum. Ve bağışımı Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu aile birliği başkanımız Aysun Demir`e takdim ediyorum.``dedi.

Kurdele kesiminde ise Ak Parti Samsun Milletvekili adayı Kamurran Özden ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Kermes Açtı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0