GÜNDEM

Bafra Ovası Çeltik Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

 
 84
Bafra Ovası Çeltik Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Bafra Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Bafra Ovası Çeltik Kupası bayan/erkek ferdi masa tenisi turnuvası düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Bafra Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Bafra Ovası Çeltik Kupası bayan/erkek ferdi masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Düzenlenen turnuva 2002-2003-2004 ve 2005 doğumlulardan oluşan yıldızlar ve 1997-98-99-2000 ve 2001 doğumlulardan oluşan gençler kategorilerinde yapıldı.  Bafra Ovası Çeltik Kupası masa tenisi turnuvasına okullardan beklenenin üstünde bir başvuru vardı.

Turnuvaya başlamadan önce Kaymakam Halis Arslan öğrencilere kısa bir açıklamada bulundu.

Halis Arslan, " Bugün buraya masa tenisi turnuvası için toplanmış bulunuyoruz. Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğluna, öğretmenlerinize, sizi buraya gönderen anne ve babalarınıza teşekkür ediyorum. Vücudumuz sağlamsa kafamız da sağlamdır. Derslerinizin dışında olan vakitlerinizi spor yapmakla geçirin. Spor yapan kişinin kafasından cinayet geçmez, hırsızlık geçmez, ayyaşlık yapmaz, kötü niyet olmaz ve kin çıkmaz.  Bafra Ovası Çeltik Kupası adını neden verdiğimizi de düşünürseniz şunu bilmeliyiz ki Bafra ovasında çeltik üretimi yüksek bir seviyededir. Bu nedenle marka haline gelmiş olan Bafra pirincinin adını duyurmak nedeniyle yapacağımız tüm turnuvalar Bafra Ovası Çeltik Kupası Turnuvası adı altında yapılacaktır. Bu uygulama ile hem sportif etkinlik yapmanız ve birbirilerinizle daha iyi kaynaşması açısından güzel bir uygulamadır. Burada arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik edasında, Bafra`ya yakışır ve sizin gibi gençlere yakışır bir şekilde sportmenlik ilkelerine bağlı kalmanızı ve turnuvanın kazasız ve sıkıntısız bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum." dedi.

 Turnuva öncesi startı Kaymakam Halis Arslan`ın topa vurmasıyla başladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ovası Çeltik Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0