GÜNDEM

Bafra Öğretmen Lisesinde Diploma Krizi

 
 2702
Bafra Öğretmen Lisesinde Diploma Krizi - Yalçın Köse - Bafra Haber / Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesine dönüştürülen Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesinde diploma krizi yaşandı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesine dönüştürülen Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesinde diploma krizi yaşandı.

Anadolu Öğretmen Liselerinin Türkiye`de kapatılması kararı üzerine Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi, Bafra Anadolu Öğretmen Lisesine dönüştürülmüştü. 

Bu karar ile Anadolu Öğretmen Lise öğrencilerine yeni öğrenci kaydı yapılmayıp mevcut öğrencilerin kadmeli bir şekilde mezuniyetleri planlanmıştı.

Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde öğrenimini tamamlayacak olan Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi mezunlarının diplomalarında İmam Hatip Lisesi Mezunu yazacağı iddiası okulu karıştırdı.

Uzun zamandır bu yönde yapılan söylentiler bugün bardağı taşırdı. Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ve velileri bu söylentiye tepki gösterdi.

Okul Müdürü Mustafa Hatipoğlu konu hakkında açıklama yapmazken bir veli diplamada Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi yazacağını parantes içerisinide de Anadolu Öğretmen Lisesi programı görmüştür ibaresi ekleneceğini iddia etti.

 

BAFRA MİLLİ EĞİTİMDEN AÇIKLAMA
Bafra Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Bafra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde eğitim hayatlarına devam eden Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin kazanılmış hakları aynı şekilde korunacak ve diplomalarında Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi yazacak. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Öğretmen Lisesinde Diploma Krizi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0