GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyetinden, Türk Halk Müziği Konseri

 
 234
Bafra Musiki Cemiyetinden,Türk Halk Müziği Konseri - Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu, Bafra Belediye Kültür Merkezinde konser verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu, Bafra Belediye Kültür Merkezinde konser verdi.

Bafra Musiki Cemiyeti Bafra Belediye Kültür Merkezi`nde Türk Halk Müziği Korosu konser düzenledi. Şef Levent Aydın yönetimindeki koro büyük beğeni topladı.

OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt`un Sunuculuğunu programda Türkiye`nin dört bir yanından 29 eser, Şef Levent Aydın yönetiminde icra edildi. Konserde açılış konuşmasını yapan Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat"Bu güzel aksamda sizlerle beraber olduğumuz için bütün korolarımız adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Bafra Musiki Cemiyeti 50` li Yıllarda kurulmuş ve aralıksız bu günlere gelmiş çok köklü bir cemiyettir. Bu cemiyetin bünyesinde 2008 yılına kadar sadece Türk sanat müziği icra ediliyordu. Bizim yönetime gelmemizle beraber Halk Müziği koromuz, çeşitli Kültür ve Sanat kulüplerimiz oluştu. Bu Kültür ve Sanat Kulüpleri Şiir kulübü, Fotoğraf kulübü, Folklör, Tiyatro, Resim gibi 5 ana branşla faaliyet gösteriyorlar. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum ve müzik dolu dakikalar geçirmeniz dileğiyle saygılar sevgiler sunuyorum "dedi.

Program sonunda Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Levent Aydın`a Cemiyet Başkanı Namık Anarat tarafından çiçek takdim edildi. 30 koro üyesi ve solistin şarkılar seslendirdiği konserde 14 saz heyeti müzikleri ile davetlilerden büyük alkış aldı. 

Türk musikisinin unutulmayan eserlerinin seslendirildiği konsere Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve sanatseverler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyetinden, Türk Halk Müziği Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0