GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyetinden Muhteşem Halk Müziği Konseri

 
 1394
Bafra Musiki CemiyetindenMuhteşem Halk Müziği Konseri - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Türkiye Sakatlar DErneği Bafra Temsilciliği, Türkiye Omirilig Felçliler Derneği yararına Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu ve İlkadım Gençlik Merkezi Amisos Çok Sesli Korosu muhteşem bir konser verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Türkiye Sakatlar DErneği Bafra Temsilciliği, Türkiye Omirilig Felçliler Derneği yararına Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu ve İlkadım Gençlik Merkezi Amisos Çok Sesli Korosu muhteşem bir konser verdi.

Konsere Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Temsilcisi Murat Ceylan, Türkiye Omurilik Felçliler DErneği Bafra Temsilcisi İsmail Tabak ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde, Mustafa Kurt`un sunumuyla gerçekleşen konserde ilk olarak İlkadım Gençlik Merkezi Amisos Çok Sesli Korosunun muhteşem gösterisi ile başladı. Koro şefi Levent Aydın`ın usta yönetimiyle sanat severlerin büyük beğenisini toplayan koro, Rumeli, Azeri, Karadeniz, Kıbrıs, Marmara, İç Anadolu, Ege yörelerinin eserlerini seslendirerek  yerini Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosuna bıraktı.

33 koristten 22 saz sanatçısından oluşan  koro Erzurum, Erzincan, Yozgat gibi bir çok yörenin beğenilen eserlerini seslendirerek sanatseverlerin beğenisini topladı.

Konserde hoş geldiniz konuşması yapan Bafra Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Namık Anarat, "Bu akşam sivil inisiyatifler arasındaki dayanışmanın en güzel örneğini gösterdiğini sandığımız bu güzel konser programında sizlerin huzurunda olmaktan  mutluyuz, gururluyuz hepinize geldiğiniz için saygılar sunuyorum.Kültür ve sanat birlik bütünlük içerisinde olursa güzelleşir. Sivil toplum kuruluşları arasındaki dayanışma bir birleri ile paylaşım içerisinde olunursa zevkli hale gelir."  dedi.

Konserde Namık Anarak ve Şeyda Sağlam Gündüz çoksesli koro üyelerine teşekkür belgesi dağıtırken, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Koro şefi Levent Aydın`a, Bafra Garnizon Komutanı İlhan Güngör ise İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz`e Bafra Musiki Cemiyeti adına plaket takdim etti.

Konser Bafra Türk Sanat Müziği Korosu ve  İlkadım Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosunun birlikte söylediği Kırşehir yöresine ait Suda Balık Oynuyor eseri ile son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyetinden Muhteşem Halk Müziği Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0