GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyetinden Engelliler Yararına Thm Konseri

 
 596
Bafra Musiki CemiyetindenEngelliler Yararına Thm Konseri - Bafra Musiki CemiyetiTHM Korosu, Engelliler Yararına bir konser düzenliyor. Konser, 28 Şubat 2015 Cumartesi akşamı, saat 19.30'da Bafra Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
Bafra Haber

 |  - Bafra Musiki CemiyetiTHM Korosu, Engelliler Yararına bir konser düzenliyor. Konser, 28 Şubat 2015 Cumartesi akşamı, saat 19.30'da Bafra Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Bafra Musiki Cemiyeti THM Korosu'nu, deneyimli Şef ve Eğitimci Levent Aydın yönetecek. Levent Aydın yönetimindeki Bafra Musiki Cemiyeti THM Korosu'nun Türkiye Halk Müziği Koroları Yarışması'nda bir Türkiye 2. liği ödülü bulunuyor.

Musiki Cemiyeti'nin vereceği konser davetiyesinde Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak imzaları yer alıyor. Konsere katılımın, hafta sonu tatil günü olması nedeniyle yoğun olması bekleniyor. Konserde günün sevilen türkülerine yer verilecek ve koroyu zengin bir repertuar, ses ve saz sanatçıları oluşturacak.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyetinden Engelliler Yararına Thm Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0