GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyeti Tsm Korosu Yılsonu Konserine Hazırlanıyor

 
 1125
Bafra Musiki Cemiyeti TsmKorosu Yılsonu Konserine Hazırlanıyor - Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, yeni sezon çalışmalarına hız verdi. Cemiyet Başkanı Namık Anarat, bu konuda şöyle dedi:
Bafra Haber

 |  - Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, yeni sezon çalışmalarına hız verdi. Cemiyet Başkanı Namık Anarat, bu konuda şöyle dedi:

"Yeni katılımlarla kadrosunu genişleten koro, yılsonu konseri için hazırlık çalışmalarına hız vermiş bulunuyor. Koromuz, değerli şefimiz sn. Faruk Tokgözol yönetiminde, Yıl Sonu Konseri için ciddi bir şekilde, seçkin repertuarla hazırlanıyor. Provalar cemiyet binamızda devam ediyor.

Bu yıl yeni kurulan Belediye Kültür Müdürlüğümüzle koordineli olarak çalışmalar yapacağız. Cemiyetimizin faaliyetlerini Konservatuar'a dönüştürmek ve daha geniş imkanlarla ilçemiz Bafra'nın kültür ve sanat faaliyetlerini zenginleştirmek, geliştirmek ve daha geniş kitlelere ulaştırabilmek amacındayız.

Bu amaç doğrultusunda, ilçe ve Belediye imkânlarımızı da zorlayarak birtakım kalıcı ve güzel, ses getirici projeler geliştirmiş bulunuyoruz. Bütün bu çalışmalar, Bafra'mız insanının daha iyi yaşamasına yönelik çabalar olarak değerlendirilmelidir.

Gelecekte bu önemli sanat, kültür ve musiki çalışmalarıyla bizleri daha güzel, daha mutlu ve yarınlar beklemektedir.

Bu amaçla camia olarak ve var gücümüzle, bir bütün halinde çaba sarf ediyor ve başaracağımıza olan inanç ve güvenle Bafra'mıza ve yurdumuza hayırlı olmasını diliyorum."

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyeti Tsm Korosu Yılsonu Konserine Hazırlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0