GÜNDEM

Bafra Musiki Cemiyeti Bafra Ve Sinop Konserine Hazır

 
 897
Bafra Musiki Cemiyeti BafraVe Sinop Konserine Hazır - Bafra Musiki Cemiyeti, geçmişteki başarılarına 2015 yılında da yeni başarılar ve konserler katmaya devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Musiki Cemiyeti, geçmişteki başarılarına 2015 yılında da yeni başarılar ve konserler katmaya devam ediyor.

 Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosu 30 Ocak 2015 tarihinde Bafra, 6 Şubat 2015 tarihinde de Sinop'ta verilecek olan konserler için son hazırlık çalışmalarını cemiyet binasında yapıyor. Konuyla ilgili olarak Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat gazetemiz muhabirine açıklama yaptı. Anarat şöyle dedi:

"Cemiyetimiz seri konserlerine başlıyor. Sezon açılışından itibaren yoğun şekilde çalışmalar yaparak, zengin bir repertuar oluşturan cemiyet korolarımız, Şubat ayında birçok etkinliğe hazırlanıyor. 30 Ocak 2015 Cuma akşamı, Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde vereceği yılın ilk konserine, Koro Şefi, bestekar Faruk Tokgözol yönetiminde başlıyor.

Musikiseverlerin yoğun ilgi göstereceği beklenilen konserde, 25 eser icra edilecek olup Mahur, Hicaz, Nihavend ve Kürdi makamlarındaki seçkin eserler seslendirilecek. Bafralı ses ve saz sanatçılarından oluşan koromuz ayrıca 6 Şubat 2015 Cuma akşamı da Sinop Üniversitesi'nin davetlisi olarak Sinop Üniversitesi camiası ve Bafralı musikiseverlerle bir kez daha konserde buluşacaktır.

Bizlere çalışmalarda destek veren herkese, musikisever Bafralılara, tüm ses ve saz ekibiyle değerli koro şefimiz Faruk Tokgözol'a teşekkür ediyor ve güzel konserlerde buluşmayı ümit ediyoruz. Ayrıca çalışmalarımızı provalarımız dahil yakından takip eden Bafra Haber'e de teşekkürler.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Musiki Cemiyeti Bafra Ve Sinop Konserine Hazır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0