GÜNDEM

Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`e Veda Yemeği

 
 127
Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`e Veda Yemeği - Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`in İstanbul İli Sultanbeyli İlçe Müftülüğüne naklen atanması sebebiyle Bafra Din Görevlileri Derneği ve Sendikalar, Ali Kale Turistik Tesislerinde veda yemeği düzenledi
Bafra Haber

 |  - Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`in İstanbul İli Sultanbeyli İlçe Müftülüğüne naklen atanması sebebiyle Bafra Din Görevlileri Derneği ve Sendikalar, Ali Kale Turistik Tesislerinde veda yemeği düzenledi

İlk olarak Bafra Müftülüğü Konferans salonunda din görevlileriyle vedalaşan Bafra Müftüsü Bürhan Keleş daha sonra Ali Kale Turistik tesislerindeki veda yemeğine katıldı.

Düzenlenen yemeğe Alaçam Kaymakamı Bafra Kaymakam Vekili Oğuz Alp Çağlar, Samsun İl Müftüsü, Bafra Belediye Başkanı, Daire Amirleri, Çevre İlçe Müftüleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, Din Görevlileri, Kur`an Kursu Öğreticileri katıldılar.

Programda ilk konuşmayı Bafra Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Can yaptı. Bafra Müftüsü Keleş`e çalışmalarından dolayı teşekkür edip, Bafra Din Görevlileri adına çiçek ve plaket takdim etti.  Daha sonra Bafra Belediye Başkanı bir konuşmayı yaptı ve Müftü Bey`e hediyesini takdim etti. Ardından Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk yapmış olduğu konuşmada mesleğin zorluklarından bahsetti, Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`e yeni görev yerinde başarılar diledi ve hediyesini takdim etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın da Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`e plaket takdim etti. Kur`an Kursu Öğreticileri adına konuşan Fatih Kur`an Kursu Öğreticisi Saliha Kazmaz Müftü Beyle uyumlu çalıştıklarından bahsetti ve yeni görev yerinde başarılar diledi. Son olarak veda konuşması yapan Bafra Müftüsü Bürhan Keleş; yapmış olduğu hizmetlerde Sayın Belediye Başkanının, Din görevlilerin, Kur`an Kursu Öğreticilerinin, hayırsever vatandaşların kendisinin yanında olduklarını kendisinin bir lokomotif vazifesi gördüğünü söyleyerek yapılan hizmetlere katkılarından dolayı teşekkür etti.

19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okuyan Somalili Öğrencilerin temsilcisi Abdi Rahman Nur Haji, Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`in kendilerine çok yardımcı olduğunu, gittiği için çok üzüldüklerini dile getiren duygusal bir konuşmasıyla program son buldu.

İlçe Sağlık Müdüründen Burhan Keleş`e teşekkür

Dr. Aytaç Akın Bafra İlçe Sağlık Müdürü ; "Bafra Müftümüz Burhan Keleş e sağlık müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarından ve organ bağışı konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. İstanbul da en güzel şekilde görev yapmak nasip olur inşallah. Allah yar ve yarımcınız olsun." dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Müftüsü Bürhan Keleş`e Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0