GÜNDEM

Bafra Müftülüğünden Eğitim Konulu Toplantı

 
 78
Bafra Müftülüğünden Eğitim Konulu Toplantı - Bafra müftülüğü tarafından düzenlenen eğitim konulu toplantısı gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Bafra müftülüğü tarafından düzenlenen eğitim konulu toplantısı gerçekleşti.

 Müftülük toplantı salonunda yapılan toplantıya Bafra`da bulunan cami görevlileri ve Bafra Kaymakamı Halis Arslan Katıldı.

İlk konuşmacı olarak İlçe Müftüsü İsmail Çiçek yaptı.  Konuşmalarının arasında ilçe müftülüğünün insan kaynakları, personel durumu, eğitim hizmetleri geliştirme projeleri, camilerdeki durum vb. yapılan etkinlikler hakkında açıklamalarda bulundu.

Akabinde Bafra Kaymakamı Halis Arslan konuşmasını yaptı.

450 din görevlisine konuşmasını gerçekleştiren Kaymakam Arslan; "ilk öncelikle böyle hazırlanan bir programda bulunmak beni mutlu etti. İlçe müftümüze, ekibine ve siz değerli manevi hizmet ordusuna teşekkür ediyorum. Şunu belirtmek isterim ki gidemediğin yer senin değildir, her mahalleye gitmeye çalışıyorum. Şunu belirtmek isterim ki laf ve evrak üretmek yerine proje üretmeliyiz. Çözüm için çalışmalıyız. İşlerimizde somut ve net çalışmalıyız. Örnek alınması gereken yerlerden bir tanesi olan mahallelerimizdeki aile kabristanlıklarıdır. Kapristanlık kenarlarında duvar yoksa mezarlık kendi kaderine terk edilmiştir. Bunun için mahalle muhtarıyla bir araya gelerek bu işi yapmanız gerekir. Olmadı malzeme konusunda bizler de yardımcı oluruz. Mahallelerde bulunan sağlık, tarım ve orman işletmesine ait görevlilerle iyi geçinin ve iç içe olun. Dayanışma içerisinde birlik ve beraberliğinizi bozmayın. İlçemize büyük bir camii projesi kazandırmak lazım. Hep beraber bunu başaralım. Bunun başarma çabası Bafra`mızda bu gücü görüyorum. Tutum ve davranışlarımızla ayrıca camii içi ve dış temizlik yönünden ilgilenmek lazım."  dedi.

                                                               

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Müftülüğünden Eğitim Konulu Toplantı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0