GÜNDEM

Bafra Mobilya Ve Marangozcular Odasından Kaynaşma Toplantısı

 
 1213
Bafra Mobilya VeMarangozcular Odasından Kaynaşma Toplantısı - Bafra Haber / Yalçın Köse - Bafra Mobilya ve Marangozcular Odası, Bafra Öğretmen evinde kaynaşma toplantısı ve akşam yemeği düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber / Yalçın Köse - Bafra Mobilya ve Marangozcular Odası, Bafra Öğretmen evinde kaynaşma toplantısı ve akşam yemeği düzenledi.

Toplantıya Bafra Belediye Başkanı zihni Şahin, Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra Mobilya ve Marangozcular Odası Başkanı Aydın Ev, Oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantı okunan Yasin-i Şerif ile başladı. Yasin-i Şerif`in ardından oda başkanı Aydın Ev hoş geldiniz konuşması yaptı.

Aydın Ev, "Değerli arkadaşlarım öncelikle genel kurul toplantımıza katılarak coşkumuzu paylaşan, şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teveccüh göstererek bizi yönetime getiren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapacağımız çalışmalarda bize oy versin veya vermesin tüm üyelerimizi kucaklayarak, meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlayarak odamıza yakışır bir hizmet anlayışını ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Konuşmasının ardından Bafra Mobilya ve Marangozcular Odasına yaptıkları destek ve yardımlardan dolayı Halit Çay ve Kenan Bayram`a plaket takdim edildi.

Programlarının dolu olması nedeniyle toplantıya 15 dakika geç gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, " Seçimler peş peşe geldi. Odaların seçimi yapıldı daha sonra Mahalli idareler seçimi yapıldı. Yeni seçilen Aydın Kardeşimiz ve yönetimini tebrik ediyorum ve Başarılı çalışmalar diliyorum. Takdir edersiniz ki bizim hiçbir odanın hiç bir muhtar seçiminin ve hiçbir seçimin tarafı olmadık ama burada seçilen arkadaşlar bizim başımızın tacıdır. Bir müddet bu yola birlikte devam edeceğiz. Bizde bildiğiniz üzere 3-4 aylık bir seçim sürecinden geçtik. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada, insanlarımızın sağduyusuna her zaman güvendik. Ben destek evren vermeyen herkese sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bugüne kadar nasıl mahcup etmediysek bundan sonrada etmeyeceğimize inanıyorum. Elimize aldığımız projeleri hep birlikte, sizlerinde desteğiyle hayata geçirmek bizim görevimiz. Artık bundan sonra 5 yıl süreyle, Allah ömür verirse Bafra`nın eksik kalan yerlerinde elimizden geldiğince yerine getireceğiz."  ifadelerinde bulundu.

Toplantı yenilen yemeğin ardından son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Mobilya Ve Marangozcular Odasından Kaynaşma Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0