SİYASET

Bafra Mhp Adayı Açıklaması

 
 5922
Bafra Mhp Adayı Açıklaması - MHP' Belediye Başkan Adayı Nusret Seven'in ricası üzerine MHP Adayı açıklandı haberini kaldırdık.
Bafra Haber

 |  - MHP' Belediye Başkan Adayı Nusret Seven'in ricası üzerine MHP Adayı açıklandı haberini kaldırdık.

MHP' Belediye Başkan Adayı Nusret Seven'in ricası üzerine MHP Adayı açıklandı haberini kaldırdık. Nusret Seven, Aday adaylığı sürecinin devam ettiğini henüz adayın belirlenmediğini, bu haberin sürece zarar vereceğini ifade ederek haberin kaldırılmasını rica etti.
Bafra Haber olarak kendi imkânlarımızla edindiğimiz bilgilere göre Nusret Seven aday. Ancak yine de ricasını geri çevirmeyerek haberi kaldırdık. Kamuoyuna duyurulur...

 

MANŞETTEN KALDIRILAN HABER

MHP`nin adayı Seven mi?

MHP`nin Bafra Belediye Başkan adayının kesinleştiği iddia edildi. Alınan bilgilere göre kesin aday Nusret Seven...

MHP`nin Bafra Belediye Başkan adaylığı yarışında sona yaklaşıldı. Belediye Başkan adayı gösterilecek memurların 1 Aralık`ta istifa edecek olması heyecanı arttırdı. Bafra`dan Belediye Başkan adaylığı için yarışa giren Aslan Yıldırım ve Nusret Seven için son 13 gün.

Alınan bilgilere göre MHP Genel Merkezi Bafra Belediye Başkan adayını Nusret Seven olarak belirledi. Önümüzdeki günlerde adaylar İl ve ilçe yönetimlerine bildirilecek ve Nusret Seven önümüz hafta içinde görevinden istifa edecek.
Öte yandan MHP`nin tüm adaylarını 8 Aralık`ta duyurması bekleniyor.

Bafranın haberi, bafra

 MHP
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Mhp Adayı Açıklaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0