GÜNDEM

Bafra Madeni Sanatkârlar Odasında İftar Yemeği

 
 148
Bafra Madeni Sanatkârlar Odasında İftar Yemeği - Bafra Madeni Sanatkârlar Odası tarafından üyelerine iftar yemeği programı düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Madeni Sanatkârlar Odası tarafından üyelerine iftar yemeği programı düzenlendi.

Odanın Düğün Salonunda tertip edilen iftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, "1956 yılında kurulan odamızın başkanlığını yapan merhum başkanlarımızın ruhu için okuttuğumuz kuran-ı kerim ve dualarımızı Allah kabul etsin.  Burada birlik olmanın kaynaşmanın verdiği mutluluğu ve heyecanı yaşıyoruz. Bu birlikteliğimiz geleceğimize ışık tutacaktır. İftar yemeği her yıl devam edip geleneksel hale gelecektir.`'dedi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, "Bafra MSO Başkanı Hurşit Tulum'u ve ekibini tebrik ediyorum. Bu tarz organizasyonlar bizim teşkilatlarımızın birlik beraberliğini daha güçlü kılıyor. Bu bir başlangıçtır belki de bundan sonra Samsun ve ilçelerinde bu tarz organizasyonlar düzenleyip bağlarımızı kuvvetlendirip teşkilatımızın gücünü ortaya koyacağız. Uzun süredir ilçelerdeki esnaflarımızın yaşadığı bir sıkıntının giderileceği müjdesini vermek istiyorum. Sicil yaptıracak olan ilçelerdeki esnafımız Samsun'a gelmek zorunda kalıyor, merkezde bir bankaya gidip para yatırmak mecburiyetinde, fiş alıyor, sıra bekliyor ve bunun gibi bir çok sorun var bu işlere bir günlerini harcayan esnaflarımız var bunlar dükkan kapatmak zorunda kalıyor, işinden oluyor, ekmeğinden oluyor o nedenle bu zaman kaybını önlemek için bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Esnafımız bulunduğu ilçede işlemelerini halledebilecek sicilini yaptırabilecek bir otomasyon sistemi kuracağız. Böylelikle esnafımız 3 dakikada işlemlerini halledebilecek bizde Samsun merkezden bu işlemi görüp esnaf sicil müdürlüğümüz gerekli işlemleri yapıp mail aracılığı ile geri gönderecek ve işlem tamamlanmış olacaktır.'`diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü  Yakup Tulum, çok sayıda oda başkanı ve esnaf katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Madeni Sanatkârlar Odasında İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0