SPOR

Bafra Maçı Farklı Kaybetti

 
 1461
Bafra Maçı Farklı Kaybetti - Bafra Gençlik Gücü Genç Bayan Basketbol takımı evinde oynadığı Genç Bayanlar Basketbol maçında Samsun Ses Okulları 55 Gençlik karşısında maçı 109-21 gibi farklı bir şekilde kaybetti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Gençlik Gücü Genç Bayan Basketbol takımı evinde oynadığı Genç Bayanlar Basketbol maçında Samsun Ses Okulları 55 Gençlik karşısında maçı 109-21 gibi farklı bir şekilde kaybetti.

Konuk takımda oynayan Bafralı oyuncu Esma Semanur Boyaalıcı "Basketbolu zevk için oynuyorum. Asıl amacım ve hedefim ise iyi bir okulda geleceğime yön verebilmektir. İlk basketbolu Bafra'da oynadım ve hocalarımdan çok şeyler öğrendim. Kendilerine teşekkür ederim ancak şimdi Samsun 55 Gençlik formasını da giymekten onur duyuyor ve takım arkadaşlarımı çok seviyorum."dedi.

Bafra Kapalı Spor Salonunda oynanan maçta baş hakemliği Derya Düzgün, yardımcılığını Tayfun Karakum, masa hakemliklerini ise Almina Kocabaş ve Selin Yılmaz yaparken Bafra Gençlik Gücü Antenörlüğünü Nizamettin Taşcı, Samsun 55 Gençlik Basket takımının antrenörlüğünü ise Hasan Yaşar yaptı.

Takım kadroları:

Bafra Gençlik Gücü: Seval, İrem, Reva, Aybüke, Aleyna, Sinem, Buse, Yeşim, Beyzanur

Samsun 55 Gençlik: Burcu, Cemre, Süheyla, Gizem, Burçak, Deniz, Ecrin, Zekiye, Ceylan, Leyla, Bilgesu, Esra Semanur Boyaalıcı

Maçın ayrı bir özelliği ise, 04-12 Temmuz tarihlerinde, İşitme Engelliler Dünya Basketbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Samsun'da Türkiye Dünya 2. si olurken, Samsun 55 Gençlik Basketbol Spor Kulübü oyuncusu ve takımın kaptanı Ecrin Köse'nin bu kupanın kazanılmasındaki mükemmel oyununa rağmen kulağındaki 15 bin TL değerindeki işitme cihazı zarar görünce ailesi devreye girip yeni bir işitme cihazı talebinde bulunmuştu. İşte bu maçta takım kaptanı Ecrin yine mükemmel bir oyun sergileyip Bafra'daki maçta, takımının başarısında büyük pay sahibi olanlar arasındaydı.

Bafralı Esma Semanur Boyaalıcı ise 55 Gençlik basket takımında 15 numaralı formasıyla güzel bir oyun çıkardı. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Maçı Farklı Kaybetti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0