GÜNDEM

Bafra Küsader'den İstanbul Uluslararası Şiir Ve Müzik Şöleni

 
 880
Bafra Küsader'den İstanbul UluslararasıŞiir Ve Müzik Şöleni - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)"Uluslararası Şiir ve Müzik Şöleni" İstanbul'da gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)"Uluslararası Şiir ve Müzik Şöleni" İstanbul'da gerçekleşti.

Şölen, İstanbul Kadköy Belediyesi, Halis Kurtça Kültür Merkezi, Necdet Mahfi Ayral Tiyatro Salonu'nda, 3 Nisan 2014 Cumartesi günü, saat 13.00-17.00 saatleri arasında düzenlendi.

Sunuculuğunu şair Fatoş Salman'ın yaptığı "Uluslararası Şiir ve Müzik Şöleni"ne İstanbul Bostacı Gönüllü Evi, Kadıköy Belediyesi ve Bafra GİAD da destek verdi.

İstanbul Dostlar Faslı Grubu da bestekâr Tanburi Tezcan Feyyaz Günday şefliğinde, sevilen şarkılar ve Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Şölene katılan şair, yazar ve sanatçılar ise şöyle:

Türkiye İLESAM Başkanı, şair ve yazar Mehmet Nuri Parmaksız, şair, çevirmen ve ressam Dr. Sabiha Nevin İslam, Kültür Bakanlığı Kütüphaneler Gn. Md. Yrd. Şair, sanat eleştirmeni ve Bürokrat Ümit Yaşar Gözüm, Türkiye Kadın Âşıklar ve Bursa Âşıklar Derneği, Kurucu Üyesi Ozan Maralı, Bursa AYŞAD Bşk. şair Nizamoğlu mahlaslı Vahdettin Işıldak, Kadıköy Bostancı Gönüllü Evi, Yönetim Kurulu Başkanı Tunay Soydan, İstanbul Dostlar Fasıl Gurubu, Koro Şefi, bestekâr Tanburi Tezcan Feyyaz Günday ve ekibi, bağlamasıyla Sevil Akın ve Helin Çam, Bulgaristan'dan şair Galip Sertel, Kosova Kültür Derneği Bşk. şair Osman Baymak, Ozan Dertli Şinasi, İstanbul Küsader Bşk. şair Ayser Bektaş ve İstanbul Küsader Grubu, gazzeteci Necati Munay, şair Fatoş Salman, Suzan Aydın, şair Hatice Dökmen, şair Mürsel Adıgüzel, şair Mehmet Çiçek, şair Mehmet Emin Gencay, şair Saadet Kılıçarslan, şair Meral Halis, Sevgi Ilgın Genç, Ulviye Altay, şair Sami Biberoğlu, şair Ömer Kuloğlu, Nevzat Uçar, Küsader Bşk. şair ve yazar Gülseren Akdaş ve besteci, ozan İsa Kahraman ve Oktay Zerrin.

Şölende sanatçıların teşekkür belgeleri Küsader Bşk. Gülseren Akdaş tarafından takdim edildi.

Ayrıca Bursa Aşıklar, Yazarlar Derneği(AYŞAD)Başkanı Şair Nizamoğlu, Küsader Başkanı Gülserebn Akdaş'a, üzerinde AYŞAD amblemi bulunan Atatürk resimli bir tabak ve derneğin amblemli hediyelerini sundu.

Küsader "Uluslararası Şiir ve Müzik Şöleni" toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN-İstanbul

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Küsader'den İstanbul Uluslararası Şiir Ve Müzik Şöleni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0