EĞİTİM

Bafra Koleji'nde Karne Sevinci

 
 1265
Bafra Koleji'nde Karne Sevinci - Bafra Kolejinde karnelerini alarak 15 günlük tatile çıkan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kolejinde karnelerini alarak 15 günlük tatile çıkan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemi sonunda öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Bafra Koleji öğrencilerine karneleri sınıflarda öğretmenleri tarafından verildi. Öğretmenlerinin elini öperek karnelerini alan öğrenciler, heyecanla ders notlarını inceledi. Bu yıl okula başlayan 1'inci sınıflar ilk kez karne heyecanı yaşarken, bazılarının anneleri sınıflarda onlara eşlik etti. Öğrenciler, sevinçlerini arkadaşları ve velileriyle paylaştı.

 

İlköğretim Müdürü Cafer Koç "Öğrenme kayıplarına engel olunmalıdır. Böylece hem başarısızlığın önüne geçilmiş olur, hem de öğrenci dinlenme fırsatı bulur. Bu konuda, iyi hazırlanmış tatil kitapları ve yardımcı kitaplar yararlı olur. Kitap, dergi okumaya zaman ayırmak yararlı olur. Bilgisayar kullanma ve televizyon seyretme konusunda veliler ve öğrenciler, öğretmenlerin tavsiyelerine uymalılar. Televizyon ve bilgisayar karşısında gereğinden fazla zaman harcamak, çocukların ruh ve beden sağlıklarını olumsuz etkiler." ifadelerini kullandı." dedi.


15 günlük yarıyıl tatiline çıkmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, karneleriyle koşarak evlerinin yolunu tuttu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Koleji'nde Karne Sevinci içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0