EĞİTİM

Bafra Koleji Öğrencilerinden Coşkulu Cumhuriyet Kutlaması

 
 1343
Bafra Koleji ÖğrencilerindenCoşkulu Cumhuriyet Kutlaması - Bafra Koleji öğrencileri Cumhuriyetin 91. Yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Özel Bafra İlkokulu 1.2.3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı kutlama etkinliğine okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Koleji öğrencileri Cumhuriyetin 91. Yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Özel Bafra İlkokulu 1.2.3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı kutlama etkinliğine okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda 4-A sınıfı öğrencisi Nil Alkan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparken, öğrenciler sırasıyla 'Cumhuriyet' konulu şiirlerini okudu. Emirhan Özkök ve Efe Şinasi Bayrak Karagöz ve Hacivat tiplemeleriyle hazırlamış oldukları 'Cumhuriyet Bayramı' konulu skeci izleyenleri eğlendirdi.


Özel Bafra İlkokulu Müdürü Mustafa Yürük, törenle ilgili açıklamasında, "Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümünü, okul olarak büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Atalarımızın canlarıyla, kanlarıyla aldıkları bu güzel cennet vatanımızı korumaya, kollamaya ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimize, bu milli ve manevi ruhu verebilmek, onları şuurlandırabilmek amacıyla okulumuzda  kutlamalar yapıyoruz. Tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Koleji Öğrencilerinden Coşkulu Cumhuriyet Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0