EĞİTİM

Bafra Koleji Kapadokya`da

 
 969
Bafra Koleji Kapadokya`da - Bafra Koleji Öğretmenleri, velileri ve öğrencileri ile birlikte her yıl yaptıkları ortak gezilerinin bu yılkini Konya-Kapadokya gezisi olarak yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Koleji Öğretmenleri, velileri ve öğrencileri ile birlikte her yıl yaptıkları ortak gezilerinin bu yılkini Konya-Kapadokya gezisi olarak yapıldı.

Gerçekleştirilen geziyle birlikte öğrenciler, Konya`da bulunan Mevlana müzesini, tarihi eserleri ziyaret ettiler.

Daha sonra Kapadokya`da bulunan tarihi eserleri, Uçhisar ve Göreme Vadisini, Ürgüp, Paşabağları ve Avanos gibi Kapadokya`nın doğal ve tarihi güzelliklerini içerisinde barındıran turistlik yerleri yakından görüp tanıma imkanı buldu.

 Avanos'ta çömlek yapımına şahit olan gezi kafilesi tezgahın başına geçip hünerlerini konuşturdu.           

Konu hakkında açıklama yapan gezi kafile başkanı, Okul Müdürü Cafer Koç, dünyanın birçok yerinden Türkiye'nin güzelliklerini görmeye gelen turistlere mukabil ülke insanının bu güzelliklere karşı ilgisiz kalmaması gerektiğini ifade Eden Koç, "Biz Özel Bafra Koleji olarak, yaptığımız Kapadokya gezisinde dayanışma, kaynaşma,  düşünce ufkunun genişlemesi gibi birçok kazanım elde ettik, gezimize rehberlik eden Lamirjen Turizmin yetkilisi Yasemin hanıma gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz" Dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Koleji Kapadokya`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0