SPOR

Bafra Kızılırmakspor İstasyonspor`a Takıldı

 
 292
Bafra Kızılırmakspor İstasyonspor`a Takıldı - Samsun Bölgesi 1. Amatör liginin A Grubunun 7. haftasında Bafra Kızılırmakspor deplasmanda Samsun İstasyonspor ile 2-2 berabere kaldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bölgesi 1. Amatör liginin A Grubunun 7. haftasında Bafra Kızılırmakspor deplasmanda Samsun İstasyonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Orta hakem Gökhan Özbulut`un düdüğüyle başlayan karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Kızılırmakspor ilerleyen dakikalarda rakip kalede gol bulmak için ataklarını sıklaştırdı.

Rakibine göre kontra atağı tercih eden İstasyonspor Kızılırmakspor kalesinde gol bulmak için fazla üretken olamadı.
35. dakikada Kızılırmaksporlu Ramazan`ın eline top çarptı iddiası ile hakem penaltı noktasını gösterdi. İstasyonspor penaltıdan kazandığı gol ile 1-0 öne geçti.

Golün şokunu erken atlatan Kızılırmakspor 36. dakikada Coşkun`un güzel golüyle durumu 1-1 getirdi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kızılırmakspor, 63. dakikada kontratakta Caner`in ayağından golü kalesinde buldu.
Kızılırmak spor golden 5 dakikada Ramazan`ın kafa golü ile beraberliği yakaladı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-2 bitti. Karşılaşma sonrası Kızılırmak spor futbolcuları ve teknik heyet hakeme itiraz etti. Hakem dörtlüsü Polis ekipleriyle sahayı terk etti Kızılırmakspor bu beraberlikle ligde ikinciliğini korudu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kızılırmakspor İstasyonspor`a Takıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0