GÜNDEM

Bafra Kent Meydanında Paten Sürmek Yasaklandı

 
 3336
Bafra Kent Meydanında Paten Sürmek Yasaklandı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe Belediyesi, Kent Meydanında paten kaymayı yasaklayarak parkın dört bir yanına `Bu alana patenciler giremez` tabelaları astı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe Belediyesi, Kent Meydanında paten kaymayı yasaklayarak parkın dört bir yanına `Bu alana patenciler giremez` tabelaları astı.

Bir çok vatandaşın paten kullanan çocukları izlemek için uğradığı, bir çok vatandaşın, çocuklarını güvenli bir şekilde paten yapması için getirdiği ve Kent Meydanında paten kullanmak yasakladı.

Kent Meydanında bulunan taşlara zarar verdikleri gerekçesi kullanılarak yasaklama kararı alan Bafra Belediyesi, parkın dört bir yanına üzerilerinde " Ã‹Å"Bu alana patenciler giremez` tabelaları astı.

Her gün görmeye alışık olduğumuz patenci gençlerin, Kent Meydanı dışında paten sürebilecekleri güvenli br yerin olmayışı onları Cadde ve Sokaklarda paten sürmeye iterken bir çok üzücü kazayada sebebiyet verebilecek.

Kent Meydanında ki patenci yasağının bir an önce kalkması isteyen Zeynep Tuana Engin, "Ben 13 yaşındayım ve 2 senedir paten kullanıyorum. Benim bütün yaz tatilim Kent Meydanında geçiyor. Bizim arkadaş gurubumuz ve grup liderimiz var. Toplamda 50-60 kişiyiz.  Burada paten kaymasını çok seviyoruz. Dün  (3 Eylül Perşembe) paten kaymak için eldik. Ancak burada paten kaymanın yasaklandığını söylediler. Biz şaşırdık ve buradnaın bekçisiyle konuştuk. Belediyeye giderek Zabıta Müdürü ile konuştuk.  Levhaların kaldırılacağını söyledi ancak hala kaldırılmadı. Yasak devam ederse Cadde ve yollarda paten sürmek zorunda kalacağız. "    dedi.

Emre Önder ise, "Ben 13 yaşındayım ve 6 aydır paten kullanıyorum.  Burada paten yasağı koydular, biz bu yasağın kaldırılmasını istiyoruz. Bu yasapı belediye görevlileri koydu ve burad apaten kullanamazsak paten kullanabileceğimiz alan olmadığı için cadde ve sokaklarda kullanmak zorunda kalacağız."    İfadelerinde bulundu.

Görkem Yağız Ulusoy, " Ben 13 yaşındayım 2 aydır paten kullanıyorum. Biz meydandaki paten yasağının kalkmasını istiyoruz. Bu aysağı belediye görevlileri koydu ve burada paten kullanamazsak yollarda paten kullanacağız buda çok tehlikeli olacak bizim için.  Başımıza bir çok tehlike gelebilir o yüzden bu yasağın kalkmasını istiyoruz.  Daha önce bir kez yolda kullandım aniden önünüze arabalar çıkıyor. Bir kaza olsa yaralanabiliriz."    Şeklinde konuştu.

Koray Üresin, "Ben 12 yaşındayım ve 2 aydır paten sürüyorum. Meydanda paten sürmeyi yasakladılar, biz yola çıktığımız zaman ise yolda bize hakaret ediyorlar. O yüzden de bu yasağın kaldırılmasını istiyoruz."    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kent Meydanında Paten Sürmek Yasaklandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0