GÜNDEM

Bafra Kaymakamlığından Yaşama Pedal Çevir Projesi

 
 58
Bafra Kaymakamlığından Yaşama Pedal Çevir Projesi - Bafra Kaymakamlığı tarafından yaz döneminde çocukların değişik faaliyetlerde günleri geçirmek için Bafra Kaymakamlığı tarafından "Yaşama Bedal Çevir" projesini hayata geçirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından yaz döneminde çocukların değişik faaliyetlerde günleri geçirmek için Bafra Kaymakamlığı tarafından "Yaşama Bedal Çevir" projesini hayata geçirdi.

 Proje İMKB Şehit Erol Haspulat Okulunda başladı. Bir ay boyunca Salı ve Cuma günleri 2 saatlik bir zaman zarfında bisiklet sürüşü yapılacak olup etkinlik saatlerinde mini yarışmalar düzenlenecektir.

Kaymakam Halis Arslan, "Çocuklara yapmış olduğu konuşmalar arasında; sevgiyle uzanan eller projemizde bu yaz döneminde yaşama pedal çevir projesini hayata geçirdik. Proje ye dahil olan tüm çocuklarımıza bisiklet sürmeyi sevdirmek ve çevremizde bisiklet kullanım alışkanlığını kazandırmaktır.  Kurs profesyonel hocalar tarafından haftada 2 gün 2 saatlik bir zaman diliminde verilecektir. Kurs sonunda başarılı, kurslara devamlı katılan ve yarışmayı kazanan birinciye 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamalarında bir bisiklet hediye olarak verilecektir. İlçemizde Kemalpaşa, Dededağı ve Ticaret Sanayi odası okullarından çocuklarımız katılmıştır. Çocukların bisiklet sürmeyi bilimsel olarak aşılamak lazım. Trafik kurallarını çok iyi öğrenmek lazım. Özellikle sürüş tekniklerini çok iyi öğrenmelisiniz. Bisiklet sürerken kasklarınızı takın." dedi.

Programa Kaymakam Halis Arslan, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Emniyet Çocuk Şubesi Komiser Mahmut Kurt ve okulun Müdürü Cavit Ovalı Katıldı.

Programda ayrıca çocuklara çikolata ve meyve suyu dağıtıldı.

Kaymakam Halis Arslan ve daire müdürleri kasklarını takarak bisiklet sürüşü yaptılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamlığından Yaşama Pedal Çevir Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0