GÜNDEM

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı Göreve Başladı

 
 56
Bafra Kaymakamı Ali Katırcı Göreve Başladı - Didim Kaymakamlığından Samsun Bafra Kaymakamlığına atanan Ali Katırcı görevine başladı
Bafra Haber

 |  - Didim Kaymakamlığından Samsun Bafra Kaymakamlığına atanan Ali Katırcı görevine başladı

Didim Kaymakamlığından Samsun Bafra Kaymakamlığına atanan Ali Katırcı görevine başladı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Hükümet Konağı önünde protokol, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu başkanları tarafından karşılandı. Herkes ile tek tek tokalaşan Kaymakam Ali Katırcı, herkese çalışmalarında başarılar diledi.

Bafra Kaymakamlığı Makamında kısa bir açıklamada bulunan Kaymakam Katırcı,’’Bugünden itibaren Bafra İlçesi ve Ülkem için hizmet vereceğim. Burada ve bundan önceki görev yerlerinde yaptığım gibi herkese eşit mesafede olacağım. Bafra’ya ve Bafralılara, Bölge Halkına Hizmet etmek için geldim. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Kapım herkese açık olacaktır. Bafra’nın Türkiye’de sözü edilen bir ilçe olması için çalışacağız.’’ dedi.

Bafra Hükümet Konağı Önündeki karşılama törenine Bafra Garnizon Komutanı Per. Yb. İbrahim Dağtekin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Bnb. Serdal Şahin, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Tulum, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra Gıda ve Hayvan Tarım İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Daire Müdürleri, Bafra Hükümet Konağı Personeli katıldı

BAFRA KAYMAKAMLIĞINA ATANAN ALİ KATIRCI KİMDİR.`
Bafra Kaymakamı Ali Katırcı 08.11.1965 Manisa – Turgutlu İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta Öğrenimini memleketinde tamamladı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1988’ de tamamladı. Açılan Kaymakamlık sınavını kazandı 1989 tarihinde Mülki İdare Amiri Mesleğine Burdur Kaymakam Adayı olarak başladı, 1990 – 1991 yıllarında İngiltere’de dil eğitimini aldı 1993 yılından itibaren sırasıyla Denizli - Kale, Mardin – Mazıdağı, Bingöl Vali Yardımcısı, Ordu – İkizce, Balıkesir- Marmara, Konya – Bozkır Kaymakamlığı görevlerinden sonra 26.10.2006 tarihinde Didim Kaymakamlığına atandı. Son kararname ile Bafra Kaymakamlığına atandı.
Evli ve iki çocuk babası olan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı İngilizce bilmektedir
 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamı Ali Katırcı Göreve Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0