GÜNDEM

Bafra Karaköy Tigem İçin Toplanıyor

 
 102
Bafra Karaköy Tigem İçin Toplanıyor - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafralı yatırımcıları Karaköy TİGEM İşletmesini görüşmek amacı ile toplantıya davet etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafralı yatırımcıları Karaköy TİGEM İşletmesini görüşmek amacı ile toplantıya davet etti.

22 Nisan Salı akşamı saat 20.00`da Bafra Öğretmenevinde düzenlenecek olan toplantıya Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO üyeleri ve işadamlarının katılması bekleniyor.

Karaköy TİGEM İşletmesinin yerel işletmeci ve yatırımcılar tarafından kiralanarak Bafra`ya kazandırılması amaçlanıyor.
Toplantı öncesi işadamlarına çağrı yapan Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, "Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ancak çeşitli sebeplerden dolayı ihalesi iptal edilen Karaköy TİGEM ile ilgili, ihalesi yeniden yapıldığında Bafra`dan yerel yatırımcıların alması ve ya kiralaması gibi konuların görüşüleceği, Bafra Kaymakamımız, Bafra Belediye Başkanımız, üyelerimizin ve işadamlarının katılacakları karşılıklı görüş alışverişinin yapılacağı bir istişare toplantısı düzenledik." dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak dileklerinin, Karaköy TİGEM` in yerel işletmeci ve ya işletmeciler tarafından bir ortaklık yapılarak kiralanması ve çalıştırılması olduğunu belirten Başar, yatırımcıları Bafra Öğretmenevindeki toplantıya davet etti.

KARTIG
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Karaköy Tigem İçin Toplanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0