SPOR

Bafra Karadeniz Gençlik Spor Kulübü Yükselme Maçı Öncesi Moral Depoladı

 
 181
Bafra Karadeniz Gençlik Spor KulübüYükselme Maçı Öncesi Moral Depoladı - Yeni kurulan Bafra Karadeniz Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Voleybol Ligi 3. Lig yükselme maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Yeni kurulan Bafra Karadeniz Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Voleybol Ligi 3. Lig yükselme maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Bafra Karadeniz Gençlik Spor Kulübü, 5-7 Şubat tarihleri arasında Sinop`ta düzenlenecek olan 3. lig yükselme maçı öncesi moral kahvaltısı düzenledi.

Şimal Cafe tarafından düzenlenen kahvaltıya,  kulüp yöneticileri Erol Korkmaz, T. Engin Özdurak, Baş Antrenör Okan Baran, yardımcı antrenör Uygar Duyak ve sporcular katıldı.

Kahvaltıda bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Engin Özdurak, "Öncelikle  amacımız Sinop`ta ilçemizi en iyi sekilde temsil ederek 3.lige yükselmek.

Bu hedef dogrultusunda hocalarımız ve genclerimiz büyük bir özveriyle çalısıyorlar. Voleybol dışında wushu ve  yüzme şubelerimizde mevcut. Daha yeni bir kulüp olmamıza ragmen çalısmalarımız bu 3 spor dalında yoğun bir sekilde devam ediyor.

Amacımız Voleybol, Wushu ve yüzmenin ardından ardindan baska branslarda da  faaliyetlerde bulunmak.

Faaliyette bulunduğumuz branşların sayısını arttırarak ilçemizdeki gencleri spora yönlendirmek ve bu sporcularımızın  kendilerini gelistirip Türk sporuna katkı saglayacak düzeye getirmek öncelikli amacımız. Bu dogrultuda yapacağımız calismalarda halkımızın ve büyüklerimizin  desteklerini bekliyoruz."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Karadeniz Gençlik Spor Kulübü Yükselme Maçı Öncesi Moral Depoladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0