BAFRA

Bafra İyi Parti Meclis Üyesi Ve Proje Tanıtım Toplantısı

 
 1257
Bafra İyi Parti MeclisÜyesi Ve Proje Tanıtım Toplantısı - İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, aday ve proje tanıtım toplantısında salonu dolduran vatandaşlara seslendi: "Partiler millete hizmet etmek için kurulmuş siyasi yapılardır." 
Bafra Haber

 |  - İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, aday ve proje tanıtım toplantısında salonu dolduran vatandaşlara seslendi: "Partiler millete hizmet etmek için kurulmuş siyasi yapılardır." 

Aday ve proje tanıtım toplantısına İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekçi, İYİ Parti Bafra ilçe başkanı Aydoğan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Erhan Korkmaz, Kızılırmak Esnaf Kefalet Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Projelerine ve Bafra siyasetine değinen Hamdi Yıldız’ın konuşmasının öne çıkan bölümleri şu şekilde: 

BELEDİYE BAHÇESİNE CUMARTESİ ÇADIRI

Başkan olduğumuzda, çalıştığı için hafta içi belediyeye gelemeyen, derdini anlatamayan vatandaşlarımızın derdini dinlemek için Cumartesi günleri belediye bahçesine çadırları, çay ocaklarını kuracağız. Hep beraber ne derdimiz var, konuşacağız

MAHALLE HALK MECLİSLERİ YAPACAĞIZ

Şehrimizin ve köylerimizin problemlerini çözmek için, her 15 günde bir şehir merkezlerimizde, ayda bir de köylerimizde ortaklaşa belirlenen köy merkezlerinde bulunması gereken daire amirleriyle, müdürleriyle beraber problemleri yerinde izleyip dinleyeceğiz, çözüm yollarını üreteceğiz. Bir ay sonra ya da merkezlerde 15 günde bir mahalle halk meclislerinde yapabildiğimiz hizmetleri, yapamadıklarımızı da neden yapamadığımızı halkımıza izah edeceğiz. Belediyelerden ötekileştirilen, köreltilen, uzaklaştırılan vatandaşlarımıza belediye kapılarını değil, gönül kapılarımızı açacağız

KİMSE HALKIMIN HANGİ PARTİYE MENSUP OLDUĞUNU İRDELEYEMEZ

Bizi bu yere, bu mevkiye getiren vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımız var. Hamdi Yıldız 60 yaşında, 60 kilo bir adam ne ifade eder… Eğer Hamdi Yıldız'ı benim toplumum, Bafram Bafra Belediye Başkan adayı olarak huzuruna almışsa, ben bu güveni sarsmam. 

Burada çok değerli dostlarım var beraber siyaset yaptığımız, beraber büyüdüğümüz, ağabeylerimiz var, arkadaşlarımız var, biz ömrü hayatımızda hiç kimseye hangi siyasi partilisin, hangi siyasi partiye oy verdin gibi bir soru sormadık. Benim için aslolan insanım, milletim. 

Partiler bu millete hizmet etmek için kurulmuş siyasal yapılardır. Hepimizin bir siyasi görüşü, partisi olacaktır bu doğaldır buna saygı duyacağız ama siyasetin önünde olan ilçe başkanları, oda başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz benim halkımın hangi siyasi partiye mensup olduğunu irdeleyemez. Bu Belediyeler sizin malınız, bizim değil. Biz sizin vekiliniziz, aslolan millettir. Ama gel gör ki siyasetin geldiği noktada asil olan millet, vekil olmuş. Vekil olan seçilen asil olmuş. Benim milletimin emekleriyle, ekmekleriyle, gönül duygularıyla, ekonomik destekleriyle seçilip benim halkıma kimse tepeden bakamaz.

ÇARŞAMBA BAŞARDI BAFRA NEDEN BAŞARMASIN

#iyi-parti3# Samsun İl Başkanım, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayım ne güzel dile getirdi, Bafra Samsun siyasetine yön veren ilçeydi, son 20 yıldır maalesef biz bunun tamamını Çarşamba ilçesine verdik. Onlar bizim dostlarımız, arkadaşlarımız, Çarşamba bunu başardı, biz de diyoruz ki, Bafra neden başarmasın ne eksiğimiz var.

Değerli dostlar, ben 2009 yılında siyaseti bırakma kararı almıştım. Şükrü Neiş kardeşim şimdi Yeniden Refah partisinden Belediye başkan adayı. Benim yalanla, dolanla, iftirayla işim olmaz. Onların hepsi Bafra’nın değerleri. Ama diyorum ki yüreği yeten, sevgisi olan bu işi yapar. En son Belediye Başkan vekilliği noktasından sonra siyaseti bıraktım.

BAFRA’DA 2 AY ADAY MEVZUSU DÖNDÜ

Ben istiyorum ki Bafra’da tüm siyasi partilerimiz güçlü olsun. Malum, iki aydır sanki hükümet meselesi gibi Bafra’da iktidar partisinde aday adayı mevzusu döndü. İki aydır adaylar dönüyor. Teşkilat diyor ki, ben uyum sağlayamıyorum bu adamla çalışmak istemiyorum. Teşkilatı temayül yapıyor aynı netice çıkıyor. Halk anketine gidiyorlar % 22’ye düşmüş. Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket partimiz diyor ki bende uyum sağlayamıyorum aday değişikliği yapalım diyorlar.

Bafra’da, iki ay Ankara, Samsun, Bafra, Milletvekilleri, bakanlar sanki Samsun’un makus talihini değiştirecekler. İki ay dönüyor dönüyor diyorlar ki yok kardeşim oturun siz oturduğunuz yerde kabul ederseniz aday bu. Tercih değiştirmek bu kadar zor bir şey mi? Ankara’da temsilcilerimizi çoğaltamazsak bizi Ankara dikkate almaz değerli dostlarım.

MECLİSTE SOSYAL DEMOKRAT ADAY

Yıldız, Meclis üyesi arkadaşlarının içinde sosyal demokrat bir arkadaşımızı da görmek istediklerini hatta başkan yardımcısı yapmayı arzuladığını fakat sosyal demokrat bir meclis üyesi alamadıklarını söyledi. Öte yandan, İYİ Parti, CHP, MHP, AK parti Milletvekili sıralarında Bafralıların olması gerektiğini ve bu sayede Bafralıların Ankara siyasetinde daha güçlü olacağını belirtti.

Konuşmalardan sonra, belediye Meclis üyeleri tanıtıldı daha sonra, İYİ Parti Samsun il Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekçi, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, partili üyeler ve r salonu dolduran vatandaşlar, mehter takımı eşliğinde Bafra Belediye Kültür Merkezinden, Atatürk Bulvarındaki Seçim Koordinasyon Merkezine gidildi. Burada Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi Kadınlar Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra İyi Parti Meclis Üyesi Ve Proje Tanıtım Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 17
User defaultYorum Id: 208342
06 Mart 2024
14:46
  • Yorum Id: 208342
  • 06 Mart 2024
  • 14:46

Bu milletin sana zerre güveni yok hamdi yıldız. alacağın oy sadece akrabalarından.

User defaultYorum Id: 208118
04 Mart 2024
12:00
  • Yorum Id: 208118
  • 04 Mart 2024
  • 12:00

Siyasetten silinen maral ablanın adayına mı oy vereceğim? hadi bee...

Cevap
  • Yorum Id: 208269
  • 05 Mart 2024
  • 18:31

@208220 ha maral abla, ha reis ikisi de aynı zaten.

Cevap
  • Yorum Id: 208220
  • 05 Mart 2024
  • 08:23

Siyasetin içindeki ampüle verirsin o zaman. adaya bakma sen vur ampüle gitsin.

User defaultYorum Id: 208183
04 Mart 2024
22:09
  • Yorum Id: 208183
  • 04 Mart 2024
  • 22:09

İlçe başkanı ile gezmeyi bırak sayın yıldız yada şoyle yapın alaçamlıyıda alın yaniniza tam olsun bafra silme oy verir size.hamit seçimi alır az farkla şükrü bey 2 olur.sizlerde 15bin oy bandında kalırsınız :)

Daha Fazla Yorum