GÜNDEM

Bafra İmam Hatip Mezunları 13. Kez Bir Araya Geldi

 
 1390
Bafra İmam Hatip Mezunları 13. Kez Bir Araya Geldi - Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin 13. Geleneksel Mezunlar Buluşması gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin 13. Geleneksel Mezunlar Buluşması gerçekleştirildi.

afra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin 13. Geleneksel Mezunlar Buluşması gerçekleştirildi.

BAFİM-DER Başkanı Murat Topal yaptığı açılış konuşmasında, "Her yıl temmuz ayında gerçekleştirmiş olduğumuz mezunlar buluşma programını bu yıl Ramazan ayı girmesi nedeniyle ağustos ayında yapıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize, çok teşekkür ediyorum. Dünya`nın dört bir yanında, ezilen, mağdur, mazlum müslüman kardeşlerimiz, Irak`ta, Suriye`de, Mısır`da, Arakan`da, Doğu Türkistan`da, özellikle Gazze`de, tonlarca bombalar altında kardeşlerimiz var. Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinden Gazze`de direnen kardeşlerimize selam olsun. Şehitlere selam olsun buradan, dünya`nın süper güçleri, demokrasi emaresi kesilenler, çocuklar oynarken, uykudayken, sivilleri tonlarca bombalarla belki de Sabah uykularında yakaladılar, sabahı görmeden şehit oldular kardeşlerimiz, ama onlar dünya, dünyayı sömüren güçler, cani katil İsrail devletinin yanında yer aldığını açıkça beyan ettiler. Müslüman ülkeler seyrediyor, bizde acı içerisinde dua ediyoruz. Müslüman devletlerin işbirlikçileri, müslüman devletlerinin yöneticileri seyrediyor. Müslümanların kanları oluk oluk akıyor. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız." dedi.


1994 yılında Bafra İmam Hatip Lisesinden mezun olan Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise," Bafra`ya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açtık. Bakanlık Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kapattı. Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi`de öğrenci almaya başladı. Bu okulun 136 tane kontenjanı var. Bu öğrencilerin 36 tanesi yatılı olacak, biz Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi binasına öğrenci getiriyoruz. Bu öğrenciler Baframızın yüz akı olacaklarına inanıyoruz. " şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bakanlık Müşaviri Abdullah Şenyüz, Bafra Belediyesi eski başkanlarından Sefer Peker, Samsun İlkadım Yurt Müdürü Ömer Yayla, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın ve BAFİM-Der Başkanı Murat Topal Samsun ili ve ilçeleri İmam Hatip Liseleri arasında güzel hutbe okuma yarışmasında birinci olan Osman Güleryüz`e plaket takdim etti.

Geleneksel Bafra İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensuplarının buluşma programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bakanlık Müşaviri Abdullah Şenyüz, Samsun Vergi Dairesi eski Başkanı Şuayip Sevgi, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, okul müdürleri, Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız ve davetliler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra İmam Hatip Mezunları 13. Kez Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0