GÜNDEM

Bafra İhh`dan Bafra Kaymakamına Teşekkür Plaketi

 
 64
Bafra İhh`dan Bafra Kaymakamına Teşekkür Plaketi - Bafra İHH Başkanı İlyas Altuntaş ve üyeler Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret ederek yapmış olduğu katkılardan ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra İHH Başkanı İlyas Altuntaş ve üyeler Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret ederek yapmış olduğu katkılardan ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Bafra İHH Başkanı İlyas Altuntaş, " Bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kaymakamımız Halis Arslan`a teşekkür ediyorum.  Adaletin ve merhametin unutulduğu bu dünyada siz paylaşmayı seçtiniz, mazlumlara uzanan yardım eli oldunuz. İyilik ve dayanışma kervanına katkılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, " Bafra İHH şubesi birçok başarılara imzalarını attı. Bu almış olduğum plaketten dolayı çok duygulandım. Çünkü plakette yazılan yazılar tüm gerçekçiliği ortaya koymuş durumdadır. Yardım amaçlı birçok güzel organizasyonlar yapıldı. Başta derneklerimiz olmak üzere Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Odalar ve Derneklerimiz, İş Adamlarımız insanlarda bütün gönülden kopan, hayırseverlik ve empati yaparak yardım etmeye çalıştı. Bu kapsamda bunu başlatan İHH Derneğine tekrardan teşekkür ediyorum. Önemli olan yardım miktarı değil, önemli olan bu maneviyatı, bu duyguyu ve bu düşünceyi sağlamak" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra İhh`dan Bafra Kaymakamına Teşekkür Plaketi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0