GÜNDEM

Bafra İçin Hepimiz Platformu Doç Dr. Necdet Çamaş'ı Ziyaret Etti

 
 1670
Bafra İçin Hepimiz Platformu DoçDr. Necdet Çamaş'ı Ziyaret Etti - Bafra İçin Hepimiz platformu, OMÜ Bafra Meslek Yüksekokulu`na yeni atanan Doç. Dr. Necdet Çamaş`ı makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra İçin Hepimiz platformu, OMÜ Bafra Meslek Yüksekokulu`na yeni atanan Doç. Dr. Necdet Çamaş`ı makamında ziyaret etti.

Bafra için Hepimiz grubu olarak yeni göreviniz hayırlı olsun diyerek söze başlayan grup sözcüsü Hakan Karaali, "Zaten Bafra`da 20 yılı aşkın süredir hizmet veriyorsunuz. Biz bu görev ile Bafra Meslek Yüksekokulu`nun daha büyüyeceğine inanıyoruz. Bafra`ya daha fazla öğrenci gelmesini sağlayacağınızı ümit ediyoruz." dedi.
Karaali, "Yapacağınız ve alacağınız her türlü kararda arkanızda olduğumuzu da bilmenizi isteriz. Her zaman yanınızda olacağız, desteklerimizi sizden esirgemeyeceğiz. Bu konuda Allah tekrar yardımcınız olsun diyoruz." diyerek sözlerine son verdi.
Bafra İçin Hepimiz Platformunun kurucularından da olan Doç. Dr. Necdet Çamaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve "Bu grubu biz birlikte oluşturduk. Grubun yapmış olduğu çalışmalar iyi niyetli ve Bafra için düşünceleri ortada.
Dün buranın öğretim üyesi, araştırmacısı, bugün yüksekokul müdürüyüz. Bunların hiçbirisi hiçbir şeyi değiştirmeyecektir ve bizler Bafra için aynı çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bafra Meslek Yüksek Okulu`nda şu anda 4 tanesi aktif olmak üzere 6 tane bölüm var. Yaklaşık 800 civarında öğrenci var. Bafra Meslek Yüksek Okulu, bizim diğer meslek yüksekokulları içerisinde en güçlü akademik bilgiye, hatta Türkiye`deki birçok Yüksek Okulda örneği olmayan bir öneme ve özelliğe sahip.
Bunu herkes biliyor. Bu anlamda Bafra Meslek Yüksek Okulu adına birçok şey yapılmış. Bugün biz bundan sonra Bafra Meslek Yüksek Okulu`nu daha ileriye nasıl taşıyabiliriz diye düşünmemiz lazım.

Üniversitemiz, Meslek Yüksek Okulumuz, yönetimimiz hem de akademik camiamız hep birlikte katkı sağlayacağımızdan eminiz.

Kaldı ki bu çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi beraber yapacağız, beraber yapmak zorundayız. Çünkü beraber olmadığımız zaman Bafra "˜da nelerin olamayacağını gördük. Bundan sonrası için Bafra ile ilgili hem Üniversite adına, hem sosyal, hem ekonomik, hem tarımsal projeler ve programlar adına
daha net ve açık işler yapacağız.
Ziyarete, Bafra İçin Hepimiz sözcüsü Hakan Karaali, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu, T.S.O. Meclis Üyesi Göksel Başar, Eczacı Yavuz Kabaoğlu, İşadamı Faik Turan katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra İçin Hepimiz Platformu Doç Dr. Necdet Çamaş'ı Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0