EĞİTİM

Bafra Halk Eğitim Start Verdi

 
 1600
Bafra Halk Eğitim Start Verdi - Bafra Akşam Sanat Okulu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2012-2013 Öğretim Yılında görev alacak olan geçici ücretli usta öğreticilere bilgilendirme semineri düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Akşam Sanat Okulu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2012-2013 Öğretim Yılında görev alacak olan geçici ücretli usta öğreticilere bilgilendirme semineri düzenledi.

Bafra Ziraat Odası Toplantı salonunda verilen seminere yaklaşık 66 Ücretli Usta Öğretici katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan bilgilendirme toplantısında Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak ve Müdür Yardımcıları Ali Şahin, Ayhan Aktaş, Uğur Altunışık geçen yılın değerlendirmesini yaptılar.

 Bafra Akşam Sanatı Okulu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak "Ëœ`2012-2013 Öğretim Yılında görev alacak Ücretli Usta Öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Müdür Yardımcısı arkadaşlarımızla yapılması gereken kuralları, izlenecek yolları anlattık. Bu yıl kurslarımız 1 Ekim 2012 tarihinde başlayıp 15 Haziran.2013`te sona erecektir.

Usta Öğreticilerimiz gecen dönemde 50 ürünle Canavar Tekstilin yarışmalarına katıldı. Yarışmada,  Usta Öğretici Makbule Şener ve öğrencisi Emire Gür`e, Usta Öğretici Zergül Kurnaz ve öğrencisi Meryem İnci`ye, Usta Öğretici Havva Karadağ ve öğrencisi Emel Şenocak ödül aldı.

Aliye Çelebi adlı Usta Öğreticimiz ve onun öğrencisi Dilek Saraçoğlu da Samsun Bölgesinde Mansiyon ödülü kazandı. Usta öğretici ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum."  dedi.

Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın AK, Canavar Tekstil yarışmasında dereceye girenlere hediyeler verdi.

Haber: Hülya Yangın Ertekin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Halk Eğitim Start Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0