GÜNDEM

Bafra Görme Engelliler Derneği Yeni İsmiyle Yeni Yerinde

 
 192
Bafra Görme Engelliler DerneğiYeni İsmiyle Yeni Yerinde - Daha önce, Bafra Beşyol civarındaki yerinde "Beyaz Ay" Derneği olarak faaliyet gösteren derneğin hem ismi hem de hizmet yeri değişti.
Bafra Haber

 |  - Daha önce, Bafra Beşyol civarındaki yerinde "Beyaz Ay" Derneği olarak faaliyet gösteren derneğin hem ismi hem de hizmet yeri değişti.

"Bafra Görme Engelliler Derneği" adını alan dernek, ayrıca eski Devlet Hastanesi karşısındaki yeni yerine taşındı. 06-06-2013 tarihinde Genel Merkezi İstanbul`da bulunan, Türkiye Beyazay Derneği`ne bağlı kurulan bir şube iken, ismi konusunda toplum tarafından, hangi amaca hizmet ettiği belirsiz bulunarak eleştiriler olumsuz olunca, ismi Bafra Görme Özürlüler Derneği" şeklinde değiştirildi. Konuyla ilgili olarak dernek başkanı Fatih Uyanık şöyle dedi:

"Dernek şubemiz olumsuz eleştiriler alınca bizler de topluma hak verdik ve isim değişikliğine gittik. İsmi konusunda ortaya atılan bu fikirler çerçevesinde, toplumun nabzını yokladık ve derneğimizin isminden birçok vatandaşımızın memnun olmadıklarını tespit ettik. Toplumumuzun fikri bizim en büyük teminatımızdır. Halkımızın talepleri ve görüşleri doğrultusunda tüm üyeler olarak derneğimizin ismini "Bafra Görme Engelliler Derneği" olarak değiştirme kararı aldık. Bizim en büyük gücümüz, halkımızın sesi, düşüncesi ve kararıdır. Toplumumuzun desteği olmadan, bu konuda başarılı olamayacağımızı bir kez daha hatırlatmak isteriz. Bafra Görme Engelliler olarak el ele, omuz omuza vererek, tek vücut olup, tüm engelleri ortadan kaldırmayı, yaşadığımız Dünya`yı herkesin yaşayabileceği, erişilebilir bir hale getirmeyi ve hep birlikte aydınlık günlere kavuşmayı ümit ediyoruz."

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Görme Engelliler Derneği Yeni İsmiyle Yeni Yerinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0