GÜNDEM

Bafra Görme Engelliler Derneği Üyesinden Evinde İftar

 
 1082
Bafra Görme EngellilerDerneği Üyesinden Evinde İftar - Bafra Görme Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Bayram Şen, Yönetim Kurulu Üyelerine kendi evinde bir iftar yemeği verdi
Bafra Haber

 |  - Bafra Görme Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Bayram Şen, Yönetim Kurulu Üyelerine kendi evinde bir iftar yemeği verdi

Yemeğe Şen Ailesi`nden ev sahibi Bayram Şen, eşi Candan, oğulları Kadir ve kızları Belinay, Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık, dernek yönetim kurulu ve gönüllü üyelerinden Abdullah Pezek, Nurten Pezek, Recep Demir, Şaban Satılmış, Hasan Satılmış, Ömer Ergül, Fatma Ergül, Zeynep Satılmış ve Bafra Haber Muhabiri ve Küsader Başkan Yardımcısı Oktay Zerrin katıldı.

Ramazan öncesi, eski Devlet Hastanesi Bahçesi`nde kahvaltı, Bafra Kuş Cenneti`nde piknik ve leylekler ve doğal çevreyle ilgili gezi ve incelemeler yapan Bafra Görme Engelliler Derneği üyeleri, bu defa üye Bayram Şen`in evinde verdiği iftarda keşkekten etli pilava, çorbadan tatlıya ve meşrubata kadar gayet donanımlı bir iftar yemeği verdi.

Dernek üyesi Bayram Şen konuyla ilgili şöyle dedi:"İlkönce Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık beye, Halkla İlişkiler Başkanı Hasan beye, dernek üyelerimize, yemeğimize iştirak ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bafra`da Sakatlar Derneği olarak geçen derneklerimiz de var. Burda bizim amacımız, Görme Engelliler Derneğini daha iyi tanıtmak, daha aktif hale getirmek ve Bafra`da daha iyi çalışmalarımızı devam ettirmek içindir. Biz kendimizi bir aile sayıyoruz. İşte bu amaçla arkadaşlarımızı yemeğe davet ettik."

Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık ise şöyle dedi:

"Üyelerimizden sn. Bayram Şen bizleri evinde iftara davet etti. Konuk olduk. Ben her zaman şunu söylüyorum; Bafra Görme Engelliler Derneği büyük bir aile. Bugün burada olmamız bile büyüyen bir aile olduğumuzu gösteriyor. İnşallah ailemiz daha da büyüyecek. Üye sayımızda büyük bir ilerleme var. Yüzde 45 bir artış var. Bu konuda arkadaşlarla çalışıyoruz. Leyleklerle ilgili bir sergimiz olacak. İnşallah bunu Eylül`den önceye yetiştirmeye gayret göstereceğiz. Fazla da geciktirmemek lazım. Malum kış da yaklaşıyor. Herkesin aktif olduğu bir zamanda da bu projenin de hayata geçirilmesi lazım ki diğer projelerimizi de rahatlıkla yerine getirelim diye. Sevgili Bayram Şen ve sevgili eşine teşekkür ediyorum. Bayağı bir hazırlık(iftar sofrası)yapmışlar. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum; yalnız bırakmadılar bizi."

Ramazan ayında siyasi partiler, kurum ve kuruluşların verdikleri binlerce kişinin katıldığı iftar sofralarının yanında bir dernek üyesinin kendi imkanlarıyla ailece üyelerine verdikleri iftar yemeği daveti bu açıdan önemli ve anlamlı bir tavır olarak dikkat çekiyor.

İftar yemeği, yapılan dualar, okunan Kur`an-ı Kerim ve ikram edilen çaylar ve günü yaşatan fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Görme Engelliler Derneği Üyesinden Evinde İftar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0