GÜNDEM

Bafra Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünün Yeni Binası Yükseliyor

 
 150
Bafra Gıda Tarım VeHayvancılık Müdürlüğünün Yeni Binası Yükseliyor - Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yapıldığı inşaatı Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun ve Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu incelemede bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yapıldığı inşaatı Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun ve Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu incelemede bulundu.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "İnşaatı devam eden bina yaklaşık maliyet bedeli 3.500 TL. dir. Bedelin 1.000 milyonu Bafra Çeltik Komisyonundan geriye kalan 2.500 milyonu ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bütçesinden karşılanacaktır. 10.000 metre kare arazi üzerine 630 metre kare oturum alanlı toplamda, 2.500 metre kare kapalı alan, bodrum katı hariç 3 kat üzerinde 32 oda, 1 yemekhane, 1 toplantı salonu, arşiv ve sığınak olacaktır. Şuan durumuyla bakıldığında bodrum katı bitmiş olup, giriş katın kaba inşaatı devam ediyor. Modern olarak yapılacak olan bina 9 ay içerisinde tamamlanacaktır. Çok eski ve yetersiz hizmet binasında zor şartlar altında çalışan tarım kuruluşundaki elemanlarımıza ve Bafra`mıza hayırlı olsun" dedi.   

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünün Yeni Binası Yükseliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0