SPOR

Bafra Gençlikspor U 10 Liginde Çeyrek Final`de

 
 941
Bafra Gençlikspor U 10 Liginde Çeyrek Final`de - Samsun Amatör, U 10 Küçük Dev Adamlar Ligi maçında Samsun Yolspor`u suni çim sahada 4-1 mağlup eden Bafra Geçlikspor Okul Takımı, grubunda lider olarak Çeyrek Final`e yükseldi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Amatör, U 10 Küçük Dev Adamlar Ligi maçında Samsun Yolspor`u suni çim sahada 4-1 mağlup eden Bafra Geçlikspor Okul Takımı, grubunda lider olarak Çeyrek Final`e yükseldi.

Bafra Gençlikspor`un gollerini Mert, Selçuk, Umut Erdal ve Enes Ataseven atarken Yolspor`un tek golünü ise Hayrettin kaydetti.

Ayrıca D Grubu`nda, gruptan çıkma maçında ise Bafra Gençlikspor, Samsun İlkadım Stadı`ndaki maçta Vezirköprüspor`u Arda, İrız, Abdulkadir Acar, Baran, Adem Güven ve Yağız Berk Basın`ın golleriyle 5-1 farklı mağlup etti. Bu sonuçla Bafra Gençlikspor Grup 2. Si olarak Çeyrek Final`e yükseldi.

Her iki Bafra takımının antrenörleri Zekeriya Köklükaya, İsmail Edis ve Yasn Bedirkurum, Çeyrek Final`de 2 Bafra takımının birbirlerine rakip olarak eşleştiklerini ve 9 Temmuz Perşembe günü, saat 18.00`da Samsun Çim Saha`da karşılaşacaklarını, antrenörleri olarak; çocuklarının toplumda örnek ve iyi bireyler olarak yetişmelerini ve sağlıklı nesiller olarak topluma kazandırmayı hedeflediklerini söylediler.

Bafra takımlarımızı ve antrenörlerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gençlikspor U 10 Liginde Çeyrek Final`de içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0