GÜNDEM

Bafra Gençlik Merkezinden Kadınlar Gününe Özel Müzik Programı

 
 62
Bafra Gençlik Merkezinden KadınlarGününe Özel Müzik Programı - Bafra Gençlik Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel müzik programı düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Gençlik Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel müzik programı düzenledi.

Gençlik Merkezinde yapılan müzik programına Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin`in eşi Şükriye Şahin, İnci Varış, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müzik Programında Açılış Konuşmasını Gençlik Merkezi Müdiresi Şeyda Sağlam Gündüz yaptı.

Açılış konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı şunları söyledi;
Hepimiz biliyoruz ki bugün Dünya Kadınlar Günü. Tüm dünyada bugün çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Bugün kadınlarımıza hediyeler alındı onlara güzel sözler söylendi. Bunların sadece bugün değil her gün her saniye söylenmesi gerekiyor. İyi ki varsınız iyi ki bizimlesiniz. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.


BAFRA KAYMAKAMI ALİ KATIRCI VE EŞİNİN ÇOCUK SEVGİSİ

Program esnasında Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, önlerinden gelip geçen sevimli bir kız çocuğunu kucaklarına alıp sevdi. Katırcı çiftinin bu hareketi dikkatleri üstüne çekti ve takdir gördü.

YENİ GENÇLİK MERKEZİ'NDE TÜRK BAYRAĞI COŞKUSU

Müzik programında dağıtılan Türk Bayrakları, programa katılan izleyicileri oldukça memnun etti.

Küçük, büyük, kadın, erkek demeden herkese armağan edilen Türk Bayrakları'nı coşkuyla sallayan vatandaşlar ve özellikle de çocuklar salonda muhteşem bir görüntü oluşturdular.

MÜZİK ÖĞRETMENİ ÇİFTİN KONSER BAŞARISI

Günün sevilen sanat müziği eserlerini başarıyla icra eden koro ses sanatçıları ve solistleri takdir görüp bol alkış aldılar.

Konserin en dikkat çekici özelliği ise, Müzik Öğretmeni çiftin, Türk Müziği sazlarını başarıyla kullanmaları oldu.

Bafra Kızılırmak Ortaokulu Müzik Öğretmeni Münire Coşkun, konserde sazlardan kanunu ve eşi Bafra Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Serkan Coşkun ise sırasıyla klavye(org), ud ve kemanı ustalıkla ve başarıyla icra ederek Bafra Kayamakamı Ali Katırcı, eşi Hacer Katıırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in eşi Şükriye Şahin, Protokol Üyeleri ve izleyiciler tarafından takdir ve bol alkışla onore edildiler.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gençlik Merkezinden Kadınlar Gününe Özel Müzik Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0