GÜNDEM

Bafra Gençlik Merkezi Girişimcileri Bekliyor

 
 1020
Bafra Gençlik Merkezi Girişimcileri Bekliyor - Günümüzde girişimciliğin hızla yayıldığı bu dönemde Bafra`daki girişimcilerimizin de bu konulardan faydalanması ve girişimcilik ruhunun geliştirilmesi amacıyla Bafra Gençlik Merkezinden örnek çalışma başlatıldı.
Bafra Haber

 |  - Günümüzde girişimciliğin hızla yayıldığı bu dönemde Bafra`daki girişimcilerimizin de bu konulardan faydalanması ve girişimcilik ruhunun geliştirilmesi amacıyla Bafra Gençlik Merkezinden örnek çalışma başlatıldı.

Konun ile ilgili konuşan Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu girişimcilik üzerinde yaptığımız araştırmalarda Konunun ciddiyeti ve farkındalığını ortaya çıkarmak için böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Konu ile ilgili olarak Cuma günleri saat 13.30-17.00 saatleri arasında girişimcilik, KOSGEB girişimciliği konuları ile ilgili olarak bilgi almak isteyenleri merkezimize bekliyoruz dedi. Girişimcilik ile ilgili olarak bilgilendirmeyi Yapacak olan Başkaya Ve Çevre Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu Başkanı Ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyesi Cemalettin Cankurt Konu ile ilgili olarak şunları söyledi. Girişimcilik ülkemizde ve bölgemizde aktif olarak gündemdedir. Gençlerimizin ve girişimcilerimizin ar-ge ve inovasyonla tanışması iş fikirlerini hayata geçirmesi için doğru adımları atması ve yol haritasını doğru şekilde çıkartması çok önemlidir. Konu ile ilgili olarak Tüm girişimcilerimizi iş fikirleri olanları ve nereden başlayacağını bilmeyen gençlerimizi merkezimize davet ediyoruz. Bizlere bu Konuda yardımcı olan Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu müdürümüze teşekkür ediyoruz dedi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gençlik Merkezi Girişimcileri Bekliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0