SPOR

Bafra Gençlik Hizmetlerispor Samsun`da Şampiyon

 
 1122
Bafra Gençlik Hizmetlerispor Samsun`da Şampiyon - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün geçtiğimiz yıl kurduğu Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü futbol branşında Samsun`da şampiyon oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün geçtiğimiz yıl kurduğu Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü futbol branşında Samsun`da şampiyon oldu.

Samsun Karne Şenliği turnuvasında 2004 yaş gruplarında 32 takım arasından şampiyon çıkan Bafra Gençlik Hizmetlerispor, turnuvanın güçlü takımları Samsunspor`u 9-3, Kadıköyspor`u 10-4, Atakumspor`u 8-5, Alaçamspor`u 8-4 yenerek büyük bir başarıya imza attı ve Samsun`da turnuva şampiyonu oldu.

Bafra Gençlik Hizmetlerispor Kulübü Başkanı Sinan Şenocak, " Kulübümüzü 2014 yılında kurduk. Şuan futbol branşında 3 grupta faaliyetlerimize başladık.  Futbol harici diğer branşlarda da faliyetlere başlayacağız. Samsun`da Karne Şenliği turnuvasında 2004`lü gruplarımız 32 takım arasında 1.liği kazanıp kupayı aldık. Bu bizim kulüp olarak ilk kupamız oldu. Amacımız Bafralı gençleri spora kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak. Diğer branşlarda da araştırmalarımız devam ediyor, diğer branşlarda takımlarımızı da kuracağız."    dedi.

Öncelikli Olan Altyapı

Kulüpleri için önceliğin altyapı olduğunu belirten Şenocak, "Bizim için öncelikli olan altyapıdır.  Ben daha önce 1930 Bafraspor yöneticiliğinde bulundum. A takımı olduğu zaman altyapıya önem veremiyorsun. Ancak en alttan başladığın zaman ileriye dönük çalışabiliyorsunuz. Bizim A takım hedefimizde yok. İleriye dönük elimizde projelerimizi geliştirdikçe A takımına doğru gitmeyi düşünüyoruz."    şeklinde konuştu.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gençlik Hizmetlerispor Samsun`da Şampiyon içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0