BAFRA

Bafra Eğitim Sen’den Dayanışma Yemeği

 
 7198
Bafra Eğitim Sen’den Dayanışma Yemeği - Eğitim Sen Bafra Temsilciliğinin  Bafra Şehir Kulübünde düzenlemiş olduğu   “Birlik ve Dayanışma Yemeği” yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Eğitim Sen Bafra Temsilciliğinin  Bafra Şehir Kulübünde düzenlemiş olduğu   “Birlik ve Dayanışma Yemeği” yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Eğitim Sen Bafra Temsilciliğinin sendikal mücadelesinin tarihsel sürecini anlatan video gösterimi ile başlayan gecede, #egitim-sen1# Bafra Temsilcisi Mahmut Semiz yaptığı konuşmada, yemeğe katılan Eğitim Sen Samsun Şubesi Yönetim Kuruluna, CHP Bafra İlçe Örgütüne, ADD Bafra Şubesi yönetimine ,tüm Eğitim Sen üyeleri ve dostlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Semiz geçmiş dönem temsilcilik yönetiminde görev alan üyelere teşekkür ederek, “Demokratik ve Laik bir Türkiye özlemiyle, Emek, Demokrasi , Özgürlük ve Barış mücadelesinde görev sırası bizde. Koşulların ne kadar zor, sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu iyi biliyoruz. Ancak biz gücümüzü sizden, TÖS’ten, TÖBDER’den, EĞİTSEN’den gelen mücadele geleneğimizden alıyoruz.” dedi.

Eğitim Sen Bafra Temsilcisi Mahmut Semiz, konuşmasını yakın dönemde yaşamını yitiren Eğitim Sen üyeleri İzzet Keskin ve İhsan Yılmazşamlı’yı saygı ve özlemle anarak tamamladı.

Samsun Şube Başkanı İsmail Yavuz yaptığı konuşmasında, yeni yönetimde görev alanları kutlayarak başarılar diledi. 

Başta eğitim olmak üzere her alandaki laiklik karşıtı uygulamaları hatırlatarak, “Büyük bir kuşatma altındayız. Ancak hep birlikte birleşik bir emek mücadelesini örerek bu ablukayı dağıtabiliriz. Eksiklerimizi gözden geçirerek ilişkilerimizi çalışma, tarzımızı yenileyerek bu ablukayı dağıtmak zorundayız bunun için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Emekli olan üyelere plaketlerinin verilmesinin ardından, Hüseyin İbrahimoğlu ve Bülent Alver'in müzik dinletisi ile gece devam etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Eğitim Sen’den Dayanışma Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0