SPOR

Bafra Derbisi Galibi Kızılırmakspor 4-2

 
 194
Bafra Derbisi Galibi Kızılırmakspor 4-2 - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Samsun Amatör U 13 Ligi maçında iki Bafra takımı birbirlerine rakip oldu.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Samsun Amatör U 13 Ligi maçında iki Bafra takımı birbirlerine rakip oldu.

Bafra Yan Çim Saha`da, 8 Mayıs Pazar günü oynanan maçta yeşil-beyaz formayla oynayan Bafra Kızılırmakspor, Bafra Gençlik Hizmetlerispor U 13 takımını çekişmeli ve bol gollü geçen maçta 4-2 mağlup etti.

Maçın ilk yarısında daha üstün oynayan Kızılırmakspor, Arda`nın hat-trick yaparak 26, 28 ve 30. dakilarda kaydettiği 3 nefis golle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Maçı hakem Ali Berkay Gündoğdu yönetti.

İkinci yarıda adeta nefes kesen bir mücadele vardı sahada. Bu yarıda biraz daha toparlanmaya çalışan Gençlik Hizmetlerispor Muhammet`in 37. Dakikadaki golüyle skoru 3-1 yapıp farkı da 2`ye indirdi. Ancak Kızılırmakspor bu gole 44. dakikada Emirhan Saltan ile cevap verince skor 4-1`e fark ise yeniden 3 sayıya çıktı.

Maç bu şekilde bitecek sanılırken Gençlikspor`dan Fatih 54.dakikada takımının 2. golünü kaydedince skor 4-2 ve aradaki fark da 2 sayıya indi ancak maçta başka gol olmayınca Kızılırmakspor sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Bafra Kızılırmakspor 3`te üç yaparak puanını 9`a yükseltip liderliğini devam ettirdi. Samsun Amatör U 13 Ligi`nde Kızılırmakspor lider, 1930 Bafraspor 2. ve 19 Mayıs ise 3.sırada bulunuyor.

Maçta oyuncular arasında centilmenliğe gölge düşürecek bir olay görülmedi.

Takım kadroları ise şu şekilde:

Kızılırmakspor: Emirhan Sağlam, Özkan, Temel, Şahin, İbrahim, Bünyamin, Alaeddin, Aliosman, Emirhan Saltan, Arda, Mustafa

Yedekler: Berke, Mehmetcan, Burak, Yavuz Selim

Antrenör: Halis Es, Teknik Direktör: Galip Es, Yrd. Antrenör: Orhan Girginer

Saha Komiseri: Cafer Çetintaş, Sağlık Görevlisi: Muhammet Ali Yılmaz

Gençlik Hizmetlerispor: Arif, Yunus, Ensar, Arda, Yiğit, İsmail, Muhammet, Umut, Melih, Caner, Mert

Antrenör: İsmail Edis

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Derbisi Galibi Kızılırmakspor 4-2 içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0