SPOR

Bafra Dededağ Spor`dan Kavak`a 5 Gol

 
 434
Bafra Dededağ Spor`dan Kavak`a 5 Gol - Samsun 2. Amatör Büyükler Ligi takımlarından Bafra Dededağ Spor Kulübü, ilk maçında, Kavak Gençlik`i zorlu ve zevkli geçen maçta 5-4 yenerek 3 puanla lige iyi başladı.
Bafra Haber

 |  - Samsun 2. Amatör Büyükler Ligi takımlarından Bafra Dededağ Spor Kulübü, ilk maçında, Kavak Gençlik`i zorlu ve zevkli geçen maçta 5-4 yenerek 3 puanla lige iyi başladı.

Maça ilgi bir hayli fazlaydı. Maçı Bafra Belediye Başkanı Zinhi Şahin de izledi. Takımın başında ise antrenör olarak deneyimli hoca Hürriyet Özdinç, verdiği doğru ve başarılı taktikle rakibi Kavak Gençlik`i eli boş gönderdi.

Mücadele ve heyecanın toplam 9 golle süslendiği maça, Dededağ Spor Kulübü Ercan, Süleyman, Ömer, İsa, Ahmet, Tarık, Muhammet, Aydoğan, Cengiz, Engin ve Cemal onbiriyle maça çıktı. Golleri Dededağ adına Cengiz(2), Ergin, Cemal ve Muhammet kaydetti.

İlk yarısı 2-3 şeklinde konuk Kavak Gençlik adına geçilen maçın 2. yarısında adeta sahada fırtına gibi esen Dededağ Spor Kulübü, bu önemli galibiyetle grupta Terme Gençlik`in ardından aynı puan(3) ve averajla 2. yine aynı puan ve averajla Selanikspor ise 3. sırada yer aldı.

Dededağ Spor Kulübü, gelecek maçı, grupta henüz puanı bulunmayan 200 Evler ile yapacak.

Dededağ Spor Kulübü`ne başarılar dileriz.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Dededağ Spor`dan Kavak`a 5 Gol içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0