BAFRA

Erdal Doğan İle İlgili Flaş Karar!

 
 8755
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret Borsasına silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak tutuklanan Erdal Doğan hakkında tahliye kararı verildi. Erdal Doğan’ın yargılaması tutuksuz devam edecek. 

23 Ağustos’ta Bafra Ticaret Borsasının kurşunlanması ve 29 Eylül’de Bafra Ticaret Borsası adayı Tarık Erol’un Bafra Cumhuriyet Meydanında vurulması olayı ile ilgili olarak yapılan soruşturma kapsamında Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile içlerinde Samsun Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan başta olmak üzere 8 kişi yakalanarak gözaltına alınmış mahkemece Erdal Doğan ve kardeşi ile beraber yaşı küçük bir çocuk tutuklanmıştı. 

Tutuklamadan 21 gün sonra 1 Aralık günü Erdal Doğan tahliye oldu. Erdal Doğan’ın yargılanmasına tutuksuz devam edilecek. 

Erdal Doğan’ın tahliyesi Dededağ köyünde büyük bir coşku ile ile karşılandı. Evinin önünde büyük kalabalıklar oluştu ve tezahüratlar yapıldı. 

Erdal Doğan’ın tahliye videoları bir yakını tarafından Bafra Haber’e gönderildi ve “Adalet yerini buldu çok şükür. Sizin gibi ayrımcılık yapanlara rabbim fırsat vermesin inşallah. Ne kadar sevildiğini görün.” notu eklendi.


Bafranın haberi, bafra