GÜNDEM

Bafra Belediyesinden Temiz Çevre Kampanyası

 
 61
Bafra Belediyesinden Temiz Çevre Kampanyası - Bafra Belediyesi 1-7 Mayıs Temiz Çevre Kampanyası kapsamında başlattığı çalışmalara, okullarda öğrencilere broşür dağıtarak devam etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi 1-7 Mayıs Temiz Çevre Kampanyası kapsamında başlattığı çalışmalara, okullarda öğrencilere broşür dağıtarak devam etti.

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri idareci ve personeli kendi kıyafetleri ile okulları ziyaret ederek, hazırladıkları broşürleri okul idarecisi ve öğretmenleri ile birlikte dağıttılar. Bu güzel ve renkli uygulamaya öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Bafra Belediyesi, Temiz Çevre kampanyası kapsamında 7 Mayıs tarihinde ilçemizde ki okullarla işbirliği yaparak öğrencilerle birlikte parklarda temiz çevre uygulaması yapacak.

İlçemizde ilk defa bu kadar kapsamlı bir şekilde Temiz Çevre Kampanyası düzenlendi. Kampanya ile ilgili Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin şunları söyledi: "Çevre hepimizin ortak değeridir. Temiz bir çevre aynı zamanda sağlık ve sağlıklı bir hayattır. Temiz bir çevre oluşmasının ilk adımı kirletmemektir. Hava, su ve toprak insan hayatının olmazsa olmazlarıdır. Bunlar yaşam kaynaklarımızdır. Bunları temiz tutmamız hem biz hem de gelecek nesiller için çok önemlidir. Temiz ve yeşil bir çevre için biz imkânlarımız ölçüsünde yoğun çalışmalar yapıyoruz. Park ve bahçelerimizi restore ediyor, yenilerini kuruyor, ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları yapıyoruz. Temiz bir çevre konusunda toplumsal duyarlılık ve işbirliği çok önemlidir. Bu nedenle okullarımız ile temasa geçtik. Öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yapacağız. Okullarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimden Temiz çevre konusunda gösterdikleri duyarlılığın artarak devam etmesini rica ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesinden Temiz Çevre Kampanyası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0