GÜNDEM

Bafra Belediyesinden Öğrencilere Müze Gezisi

 
 74
Bafra Belediyesinden Öğrencilere Müze Gezisi - Müzeler Haftası nedeniyle Bafra Belediyesi düzenlediği organizasyon ile ilkokul öğrencilerine Bafra Arkeoloji ve Etnografya müzesine gezi düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Müzeler Haftası nedeniyle Bafra Belediyesi düzenlediği organizasyon ile ilkokul öğrencilerine Bafra Arkeoloji ve Etnografya müzesine gezi düzenledi.

 Öğrenciler okullarından Bafra Belediyesinin aracı ile alınarak müzeye getirili. Müzeyi gezen öğrenciler müzede ki eşya ve eserleri ilgiyle incelediler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Öncelikle müzeler haftasını kutluyorum. Bafra Arkeoloji ve Etnografya müzemiz önemli bir değerimizdir. İlk etapta daha önce müzemizi görmemiş öğrencilerimizin müzemizi gezmesini arzu ettik. Bu nedenle pilot bir okul seçildi. Okulumuza, idareci, öğretmen ve öğrencilerimize yakın ilgilerini gösteren müze görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bafra Turizmi için hedeflerimiz var. 2017 yılına kadar Bafra`da 12 turizm projesi hayata geçecek. Bununla birlikte Bafra Belediyesi olarak düşündüğümüz bir çalışma var. Bunun hazırlıkları içerisindeyiz. Bu çalışma ile öncelikle ilçemizin daha sonra da ilimizin turizm değerlerini kendi ilçemizin insanlarına tanıtmak ve gezdirmek istiyoruz. Bafra`nın değerlerini önce bizler bilirsek diğer insanlara da daha iyi anlatabiliriz.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesinden Öğrencilere Müze Gezisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0