GÜNDEM

Bafra Belediyesinden Kaymakam Arslan'a Ziyaret

 
 52
Bafra Belediyesinden Kaymakam Arslan'a Ziyaret - Bafra Belediyesi yönetim kadrosu Eylül 2014 tarihli müşterek kararname ile Bafra Kaymakamlığı görevine atanan Halis Arslan`ı makamında ziyaret ederek "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi yönetim kadrosu Eylül 2014 tarihli müşterek kararname ile Bafra Kaymakamlığı görevine atanan Halis Arslan`ı makamında ziyaret ederek "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

 Ziyarete Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş ve Birim Müdürleri katıldı.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan "Hep birlikte İlçemizin kalkınması, gelişmesi ve daha yaşanılır bir kent olması için ortaya konan çabanın devamını sağlayacağız. Bafra`mız cennet gibi. Bizlerde 38 yıllık tecrübemizi aktarmaya çalışacağız. Yapılırken heyecan duyulmayan işlerde başarı elde etmek zor. Birlikte aynı heyecan ve istekle İlçemize hizmet edeceğiz. Belediyemizin yönetim kadrosu oldukça dinamik. Bu dinamizmi inşallah hizmete birlikte yansıtacağız" Dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise "Daha önce bir araya geldiğimiz Kaymakamımızı bu kez de Belediyemizin yönetim kadrosu ile ziyaret etmek istedik. Ortak amacımız Bafra`mıza hizmet. Hayırlısı ile bu amacımızı yerine getirmek için birliktelik içinde gayret göstereceğiz" dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesinden Kaymakam Arslan'a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0