SPOR

Bafra Belediyesi, Samsun Dsi Spor`un Barajını Yıktı

 
 250
Bafra Belediyesi, SamsunDsi Spor`un Barajını Yıktı - Bafra Haber - Türkiye Erkekler 3. Ligi 11. hafta karşılaşmasında Bafra Belediyesi GSK, deplasmanda Samsun DSİ Spor`u devirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Türkiye Erkekler 3. Ligi 11. hafta karşılaşmasında Bafra Belediyesi GSK, deplasmanda Samsun DSİ Spor`u devirdi.

Kıran kırana geçen maçı Bafra Belediyesi GSK 3-2 kazanarak 2 puanın sahibi oldu.
İki Samsun takımının mücadelesi çekişmeli sahnelere sebep oldu. İlk sete Bafra ekibi kötü başladı. Kötü ve hatalarla Samsun ekibi 6-2 öne geçti.  Ancak Bafra toplandı ve 6-2`den gelerek 8-7`lik skorla ilk teknik molaya giren taraf oldu. Bafra set boyunca üstünlüğünü korudu ve 16-14`lük skorla ikinci teknik molaya da üstün girdi. Samsun ekibi setin sonlarına doğru maça ağırlığını koydu ancak seti almaya yetmedi. İlk seti Bafra 29-27 kazandı.

İlk seti çekişmeli ve zevkli bir skorla alan Bafra ikinci sette adeta dağıldı.  Bireysel hatalar, maça konsantre olamama sonucu Bafra 2. seti 25-16 kaybetti.

3. sette toparlanan Bafra`nın çabaları seti almaya yetmedi ve 3. set 25-21 Samsun DSİ`nin lehine sonuçlandı.
4. Sette Bafra Mustafa ile adeta dirildi. Mustafa`nın etkili servisleri ile takım kendine geldi ve etkili bir oyunla Samsun ekibinin oyun kurmasına dahi fırsat vermedi ve 4. seti Bafra ekibi 25-18 kazandı.

4. seti etkili bir oyunla kazanan Bafra ekibi final setine bu moralle çıktı ve rakibine hiç şasn tanımayarak 15-10`luk net skorla maçı kazanmasını bildi.

Samsun`da oynana maçı, Bafra Belediyesi GSK Başkanı Adnan Hazır, Bafralı sporcuların aileleri seyretti.

SETLER: 27-29, 25-16, 25-21, 18-25, 10-15 (Bafra Belediyesi GSK)

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi, Samsun Dsi Spor`un Barajını Yıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0