BAFRA BELEDİYESİ

Bafra Belediyesi Konservatuvar İçin İlk Adımı Attı

 
 292
Bafra Belediyesi Konservatuvar İçin İlk Adımı Attı - Bafra Konservatuvara kavuşuyor. Merhum gazeteci-yazar Hüseyin (Hacıbaşıoğlu) Baş anısına eşi Nevenka Baş`ın Bafra Belediyesi`ne hibe ettiği konservatuvar binasının açılışı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Konservatuvara kavuşuyor. Merhum gazeteci-yazar Hüseyin (Hacıbaşıoğlu) Baş anısına eşi Nevenka Baş`ın Bafra Belediyesi`ne hibe ettiği konservatuvar binasının açılışı yapıldı.

Bafra Belediyesi Konservatuvar açılışına Nevenka Baş, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Gazipaşa Mahallesi muhtarı İrfan Varol, sanatseverler ve vatandaşlar katıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle 2013 yılında kaybettiğimiz Merhum Gazeteci yazar Hüseyin (Hacıbaşıoğlu) Baş`ı rahmetle anıyorum. Saygıdeğer eşi Nevenka Baş hanımefendiye bu yüksek duyarlılığı, sanatsever anlayışı ve hibesi için Bafralılar ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bafra`mıza bir konservatuvar kazandırmak çok istediğimiz bir hizmetti. Bafra`mızın tarihinde sanata ve sanatçıya büyük önem verilmiştir. Bugünde başta Bafra Musiki Cemiyetimiz, sanatçılarımız, gazeteci ve yazarlarımız, edebiyatçılarımız ile bu devam etmektedir. Daha ilerilere taşımamız gerekmektedir. Büyük Önder Atatürk "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir" sözüyle sanatın büyük önemini vurgulamıştır. Bizde bu anlamda önemli adımlardan bir adımı Nevenka Baş hanımefendinin duyarlılığı ile atmış olduk. Bu açılış organizasyonumuzda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi Konservatuvar İçin İlk Adımı Attı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0